Κίνδυνος για την Κοζάνη

13/04/2011 • 17:15
Κίνδυνος για την Κοζάνη
  • shares

Οι αφαιρέσεις βαθμών σε συλλόγους, αν δεν ρυθμίσουν τις οικονομικές εκκρεμότητές τους, συνεχίστηκαν. Χθες ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Αίας Σαλαμίνας, την Τετάρτη ήρθε η σειρά της Κοζάνης.

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ' ολοκληρίαν την από 22/03/2011 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ηρακλή Κλαζόγλου και υποχρεώνει την συγκεκριμένη ΠΑΕ να του καταβάλλει ολόκληρο το επιδικασθέν ποσό των 1.989 ευρώ με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι πλήρους εξοφλήσεώς του, καθώς και το ποσό των 200 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, εφ' άπαξ και εντός δέκα ημερών από την επίδοση της απόφασης στους διαδίκους.
Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης πληρωμής και εξόφλησης του ποδοσφαιριστή, επιβάλλεται σε βάρος της ΠΑΕ Κοζάνης α) η ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών και β) η ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον Κλαζόγλου.

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ