Μπεχαράνο ο αντί-Οσμάν

Ο Αμπντούλ Οσμάν δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που πήρε στη Νέα Σμύρνη και τη θέση του στο ρόστερ της Λαμίας θα πάρει ο Μπεχαράνο.

Στο 71ο λεπτό στη Νέα Σμύρνη, ο Μάκης Χάβος έριξε στο ματς τον Αμπντούλ Οσμάν αντί του Ελίνι Δημούτσου. Ήθελε ο Έλληνας τεχνικός να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του καθώς ο Πανιώνιος είχε αρχίσει να ανεβάζει την πίεσή του.

Η αλλαγή αυτή μάλλον αντίθετα αποτελέσματα είχε για την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Πανιώνιος κυριάρχησε στο κέντρο και μάλιστα ευτύχησε να σκοράρει ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. 

Ήταν η τελευταία ευκαιρία του Οσμάν να δείξει πως αξίζει να έχει θέση στο ρόστερ της Λαμίας. Τις επόμενες μέρες λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα και τη θέση του στο ρόστερ αναμένεται να πάρει ο Ντάνι Μπεχαράνο. 

Ο Βολιβιανός αγωνίζεται στην Οριέντε Πετρολέρο αλλά έχει ήδη πρόταση από τη Λαμία, καθ’ υπόδειξη του Μάκη Χάβου, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπεχαράνο θα λύσει το συμβόλαιό του με την βολιβιανή ομάδα και την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.