Φεύγει η διοίκηση!

19/04/2011 • 19:55
Φεύγει η διοίκηση!
  • shares
Την οριστική και αμετάκλητη απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη διοίκηση του Πανηλειακού στη νέα αγωνιστική περίοδο, γνωστοποίησαν οι διοικούντες το ΤΑΠ.
Μάλιστα, με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Μ. Τρίτη καλούν όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα στη Γενική Συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου προκειμένου να εκλεγεί το νέο ΔΣ.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΤΑΠ γνωστοποιεί ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν να διοικεί τη δημοφιλέστερη ομάδα του Νομού μας. Για το λόγο αυτό καλεί τους επιχειρηματίες, φορείς, φιλάθλους, του Νομού μας, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαΐου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου (β' όροφος) και ώρα 20.00 με σκοπό να εκλεγεί νέα ισχυρή διοίκηση που θα οδηγήσει τον ιστορικό Πανηλειακό σε νέες, μεγαλύτερες διακρίσεις».
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.