Παραμένει η αβεβαιότητα

07/06/2011 • 19:24
Παραμένει η αβεβαιότητα
  • shares
Εξακολουθεί να υφίσταται το αδιέξοδο στον Πανηλειακό καθώς η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας δεν έδωσε λύσεις στα σημαντικά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Πύργου. Το «παρών» έδωσαν περίπου 150 φίλοι των «ερυθρόλευκων» ωστόσο δεν είδαν να παρουσιάζεται κάποιος για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου προκειμένου να αγωνιστεί στο επόμενο Πρωτάθλημα.
Πάντως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πύργου, Κώστας Ντάβαρης ζήτησε περισσότερα στοιχεία για το ΤΑΠ κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα. Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Θεοδωρόπουλος του είπε ότι θα πρέπει να κανονίσουν συνάντηση προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει στη ΓΣ. Τότε όμως, υπήρξε επέμβαση δημοσιογράφου, ο οποίος υποστήριξε πως η διοίκηση δεν θέλει να δώσει την ομάδα. Επικράτησε ένταση αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν και η ΓΣ συνεχίστηκε χωρίς όμως να προκύψει κάποια θετική εξέλιξη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας