Μάνταλος: “Υπάρχει στεναχώρια για την πορεία μας”

Ο Πέτρος Μάνταλος παραδέχτηκε πως υπάρχει στεναχώρια στις τάξεις της ΑΕΚ, για την εφετινή πορεία της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Ο Πέτρος Μάνταλος παραδέχτηκε πως υπάρχει στεναχώρια στις τάξεις της ΑΕΚ, για την εφετινή πορεία της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Ο αρχηγός της Ένωσης μίλησε και για τον δύσκολο Νοέμβριο που πέρασε η ομάδα του και υπογράμμισε πως χρειάζονται νίκες από εδώ και πέρα, για να τονωθεί η ψυχολογία των “κιτρινόμαυρων”. 

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Πορτογαλία: “Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.