Κοντά σε συμφωνία-μαμούθ η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Adidas για την εμφάνιση της και στοχεύει να τινάξει την εμπορική μπάνκα!

Η Λίβερπουλ διαθέτει μια πολύ βαριά φανέλα και θέλει να αποδείξει πως μπορεί να γίνει και ιδιαιτέρως ακριβή! Η συμφωνία της με τη New Balance ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν 2019-2020 και η διοίκηση των “κόκκινων” βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με την Adidas για την υπογραφή νέας συμφωνίας! Στόχος του συλλόγου του Άνφιλντ να βάλουν στα ταμεία τους ποσό που θα ξεπεράσει τα 75 εκατομμύρια λίρες το χρόνο, για να φορέσουν οι παίκτες της ομάδας την πιο “ακριβή” φανέλα στην Πρέμιερ Λιγκ! 

Αυτή τη στιγμή η συμφωνία της με τη New Balance είναι στα 45 εκατομμύρια λίρες τη χρονιά, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε συμβόλαιο με την Puma που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ανά έτος! Για την ώρα την πιο επικερδή συμφωνία έχει στο ταμείο της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Adidas, έναντι 75 εκατομμυρίων! 

Η πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ και η σύναψη συμβολαίων με τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Σάντιο Μανέ, Ρομπέρτο Φιρμίνιο, η συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα αποτελούν παράγοντες για την εμπορική εκτίναξη του brand της Λίβερπουλ. Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με το “Football Top 50”, το brand της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ βρίσκεται μεταξύ των πέντε πιο ισχυρών του πλανήτη(Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.