Η “κατασκοπία” έφερε τη νίκη στην Λιντς

Το Spygate είχε εν τέλει αποτέλεσμα για την Λιντς. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε εύκολα τη νίκη στο ματς με την Ντέρμπι Κάουντι με 2-0! Σκόραραν οι Ρουφ και Χάρισον και η Λιντς πήγε στο +5 στην κορυφή!

Το Spygate είχε εν τέλει αποτέλεσμα για την Λιντς. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε εύκολα τη νίκη στο ματς με την Ντέρμπι Κάουντι με 2-0! Σκόραραν οι Ρουφ και Χάρισον και η Λιντς πήγε στο +5 στην κορυφή!

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι υπήρξε η ένταση των προ πενήντα χρόνων ντέρμπι ανάμεσα στη Λίντς του Ντον Ρέβι και την Ντέρμπι Κάουντι του Μπράιαν Κλαφ! Η παρουσία κατασκόπου στην προπόνηση της Ντέρμπι έκανε έξαλλο τον Φρανκ Λάμπαρντ. Δεν αντάλλαξε ούτε κουβέντα με τον Μαρσέλο Μπιέλσα ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του. 

Στο παιχνίδι, αρκετοί περίμεναν ντέρμπι αλλά αυτό δεν συνέβη! Η Λιντς από το πρώτο λεπτό του αγώνα κυριάρχησε στο ματς. Σκόραρε δις με τους Ρουφ (20′) και Χάρισον (46′) για να πάρει μια άνετη νίκη και να φύγει στο +5 από τη Νόριτς. 

Η Ντέρμπι Κάουντι έκανε ελάχιστα πράγματα για να δικαιολογήσει την παρουσία της στο ματς. Δεν απείλησε ούτε μια στιγμή τον Πίκοκ-Φάρελ. Έπαιξε “εκνευρισμένη” έχοντας στο νου ίσως όλη την ιστορία του Spygate για οποίο μάλλον η Λιντς Γιουνάιτεντ θα τιμωρηθεί με κάποιο χρηματικό πρόστιμο από την Ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.

ΛΙΝΤΣ : Πίκοκ-Φάρελ – Έιλινγκ, Γιάνσον, Κούπερ, Αλιόσκι – Φόρσο, Πάμπλο, Κλιχ – Χάρισον (63′ Σάκλετον), Κλαρκ (79′ Ντέιβις), Ρουφ

ΝΤΕΡΜΠΙ Κ. : Κάρσον – Γουίζντομ (46′ Νούτζεντ), Κίογκ, Τομόρι, Λόου – Έβανς (61′ Γιόζεφζοουν), Μπράισον, Μάουντ – Χόουλμς, Λόρενς, Μάριοτ (72′ Γουάγκχορν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.