Απογοητευμένη η Leslie Jones από το ερχόμενο “Ghostbusters” και το κοινό

'Προσβλητικό' για το reboot του 2016.Η κωμικός και ηθοποιός Leslie Jones απάντησε στα νέα για το...

‘Προσβλητικό’ για το reboot του 2016.

Η κωμικός και ηθοποιός Leslie Jones απάντησε στα νέα για το επόμενο sequel του franchise “Ghostbusters”, δηλώνοντας πως είναι “προσβλητικό”.

Σε ένα tweet, το οποίο εμφανίστηκε σε αρκετές συζητήσεις έκτοτε, η Jones εξέφρασε τα συναισθήματα της για το ερχόμενο, του 2020, sequel, λέγοντας πως το γεγονός θα αποτελεί μία απευθείας συνέχεια από την αρχική ταινία του ’84 και θα κάνει το reboot του 2016 να φαίνεται σαν να μην μετράει.

Κρίνοντας από το tweet της, ο ισχυρισμός της Jones είναι πως στην επόμενη ταινία θα πρωταγωνιστούν άντρες, κάτι το οποίο την κάνει να αισθάνεται πως επιβεβαιώνει την κριτική που δέχτηκε ο Paul Feig, σκηνοθέτης του “Ghostbusters Reboot“, σχετικά με τη θηλυκή Ghostbusters ομάδα.

Στο sequel του 2020 φημολογείται πως θα δούμε ένα 13-χρονο αγόρι και ένα 12-χρονο κορίτσι στους κεντρικούς ρόλους.

Η Jones σε ένα από τα σχόλια της εξήγησε ότι απευθύνεται σε “οποιονδήποτε έφτιαχνε” τη νέα ταινία, προσθέτοντας και πως η απόκριση που έλαβε στο αρχικό της tweet ήταν απογοητευτική.

“Είναι πολύ στενάχωρο πως αυτή είναι η απόκριση που έλαβα”, δήλωσε μέσω ενός νέου της tweet. “Όταν το νόημα είναι το αν θα φτιάξουν αυτή τη νέα [ταινία] με όλους άντρες και θα τα πάει καλά που θα τα πάει. Έχει την αίσθηση του ‘τα αγόρια είναι καλύτερα’. Κάνει την καρδιά μου να σπαράζει. Πιθανόν να μπορούσα να χρησιμοποιήσω διαφορετικές λέξεις αλλά μου επιτρέπεται να έχω συναισθήματα όπως και εκείνοι”.

Ο Jason Reitman θα σκηνοθετήσει και συν-υπογράψει το σενάριο της νέας ταινίας ενώ, ο πατέρας του Ivan Reitman αναλαμβάνει την παραγωγή. Ο Ivan Reitman σκηνοθέτησε και τις δύο αρχικές ταινίας του franchise, αυτές των ετών 1984 και 1989.

“Έχω τόσο σεβασμό για το τι δημιούργησε ο Paul [Feig] με αυτές τις καταπληκτικές ηθοποιούς, και θα μου άρεσε να δω περισσότερες ιστορίες τους. Παρόλα αυτά, αυτή η νέα ταινία θα ακολουθήσει την πορεία του αρχικού φιλμ”, δήλωσε ο Jason Reitman με την ανακοίνωση της δημιουργίας του ερχόμενου sequel.

Ο πρωταγωνιστής και συν-σεναριογράφος των “Ghostbusters” και “Ghostbusters II”, Dan Aykroyd, εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα προς τον Feig και το cast του reboot του 2016 σε συνέντευξη του νωρίτερα τον Νοέμβρη, μολονότι έκρινε πως η ταινία του Feig κόστισε “υπερβολικά πολύ” και πως ο ίδιος ο σκηνοθέτης δεν άκουγε σε συμβουλές που αφορούσαν τον προϋπολογισμό της ταινίας.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.