Δύο νέες Fantastic Four-Themed στολές προστέθηκαν στο Marvel’s Spider-Man

Ο Bombastic Bag-Man αλλά και η Future Foundation στολή καταφθάνουν σήμερα!Το Marvel's Spider-Man...

Ο Bombastic Bag-Man αλλά και η Future Foundation στολή καταφθάνουν σήμερα!

Το Marvel’s Spider-Man για το PS4 δέχεται δύο νέες Fantastic Four-themed στολές σήμερα στο τελευταίο patch – Bombastic Bag-Man Suit αλλά και Future Foundation Suit.

Ανακοινώνεται από το PlayStation Blog, η Marvel και η Insomniac γιορτάζουν τη σύνδεση του Spider-Man με τους Fantastic Four που χρονολογείται από το Amazing Spider-Man # 1 του 1963, όπου “ο νεαρός αραχνούλης προσπάθησε να συμμετάσχει στην ομάδα και τελικά κατέληξε να του πολεμά! “

Το πρώτο κοστούμι είναι το Bombastic Bag-Man Suit που έρχεται από το Amazing Spider-Man #258. Σε αυτό το τεύχος, ο Spider-Man έφτασε στην έδρα των Fantastic Four φορώντας ένα εξωγήινο συμβιοτικό κοστούμι που αργότερα θα γίνει ο Venom.

Οι Fantastic Four τον βοήθησαν να αφαιρέσει το συμβιωτικό κοστούμι, αλλά έμεινε με τα εσώρουχά του και χρειάστηκε μια μεταμφίεση για να αποκρύψει την ταυτότητά του. Ο Spidey δανείστηκε ένα κοστούμι Fantastic Four και ο Human Torch του έδωσε μια χάρτηνη σακούλα παντοπωλείου για να κρύψει το πρόσωπό του – και έτσι γεννήθηκε ο Bombastic Bag-Man!

Το δεύτερο κοστούμι, το Future Foundation, γιορτάζει τη στιγμή που ο Spider-Man προσχώρησε πραγματικά στους Fantastic Four, οι οποίοι τότε αποκαλούσαν το Future Foundation και φορούσαν «cool ασπρόμαυρα κοστούμια».

Αυτά τα κοστούμια έγιναν tease νωρίτερα αυτό το μήνα και είναι διαθέσιμα δωρεάν στο σημερινό 1,14 patch και συμπληρώνουν έναν εντυπωσιακό κατάλογο κοστουμιών που συμπεριλαμβάνονται στον τελευταίο τίτλο της Insomniac.

Το Marvel’s Spider-Man, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από εννέα εκατομμύρια μονάδες έως τις 25 Νοεμβρίου 2018, πρόσφατα ολοκλήρωσε το DLC, The City That Never Sleeps, με την τρίτη ιστορία Silver Lining.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.