Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει να μη γίνει το παραμικρό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας, κάτι που θα είναι καταστροφικό στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει να μη γίνει το παραμικρό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας, κάτι που θα είναι καταστροφικό στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά βρίσκονται σε συνεργασία με την αστυνομία, προκειμένου να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να κυλήσουν όλα ομαλά στο ματς τη επόμενης αγωνιστικής.

Οι “ασπρόμαυροι” αναμένεται να τοποθετήσουν δίχτυ στις θύρες 1, 2 και 3 του γηπέδου της Τούμπας, πίσω δηλαδή από τον πάγκο του Ολυμπιακού και από τη φυσούνα του γηπέδου. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί στις θύρες 4, 7 και 8, καθώς επίσης και στις 5 και 6. Παράλληλα, περίπου 300 σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με περίπου δυο χιλιάδες αστυνομικούς θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την τάξη στο γήπεδο, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.