Πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά λύγισε κόντρα στην Τενερίφη (video)

Ο ΠΑΟΚ, πάλεψε απέναντι στην πρωτοπόρο του Β ομίλου, Τενερίφη, αλλά λύγισε δύσκολα με 77-85 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ναντέρ, ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση και πλέον περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής για να μάθει τον αντίπαλό του.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετώπισε την πρωτοπόρο του Β ομίλου, Τενερίφη, με στόχο να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση ως τρίτος στην βαθμολογία. Βέβαια ακόμη και σε περίπτωση ήττας, ο «δικέφαλος» θα μπορούσε να πάρει την τρίτη θέση αν η Ναντέρ γνώριζε την ήττα από την Χάποελ. Η Τενερίφη ωστόσο πήρε τη νίκη με 85-77, παίζοντας καλό μπάσκετ κυρίως στην τρίτη και τέταρτη περίοδο. Η Ναντέρ νίκησε με 74-62 την Χάποελ και ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής έχοντας ολοκληρώσει στην τέταρτη θέση. 

 Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου,  ξεκίνησε νωθρά στα πρώτα δύο λεπτά της πρώτης περιόδου, δίνοντας την ευκαιρία στην Τενερίφη να πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και βρέθηκε να προηγείται στο τέλος της πρώτης περιόδου με 18-17 με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ αρκετές φορές. 

Η Τενερίφη ξεκίνησε με μικρό σερί 4-0 στην δεύτερη περίοδο αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε απαντήσεις στην επίθεση. Με σερί 8-0 έκανε το 26-21 για να ανεβάσει την διαφορά για πρώτη φορά στους πέντε πόντους.  Οι Ισπανοί πίεσαν τον ΠΑΟΚ και το τέλος της περιόδου τους βρήκαν μπροστά με διαφορά τριών πόντων, 32-35.

Στην τρίτη περίοδο η Τενερίφη εκμεταλλεύτηκε το ύψος του Άιβερσον ο οποίος είχε βοήθειες από Αμπρομάιτις, Μπάσας, Μπρουσίνο  και Σαν Μιγκέλ. Η Ισπανική ομάδα έχτισε διαφορά εννέα βαθμών 44-35 και άφησε τον ΠΑΟΚ να κυνηγά στο σκορ. Ο Άιβερσον είχε 9 πόντους μέχρι την τρίτη περίοδο και ολοκλήρωσε με 26. Τα τρίποντα του Χρυσικόπουλου και η βοήθεια του Χάτσερ έφεραν τη διαφορά στους τρεις 55-58.
Ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο προηγήθηκε με 64-61 αλλά από εκεί και πέρα η Τενερίφη ανέβασε τον ρυθμό της και με κορυφαίο τον Άιβερσον έφτασε στη νίκη με 85-77. Για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Γκάρετ πέτυχε 14 πόντους ενώ ο Χρυσικόπουλος σημείωσε 11.

Για την Τενερίφη ο Άιβερσον ολοκλήρωσε με 26 πόντους, ο Αμπρομάιτις είχε 14, 13 οι Μπάσας και Σάιθ ενώ με 12 ολοκλήρωσε ο Σαν Μιγκέλ.
Η Τενερίφη ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση, ενώ στην τέταρτη ο ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.