Πασχαλάκης: “Θέλαμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα” (video)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ ήθελε να αποδείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα και να δώσει απαντήσεις σε αυτούς που αμφισβητούσαν την ομάδα του πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ ήθελε να αποδείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα και να δώσει απαντήσεις σε αυτούς που αμφισβητούσαν την ομάδα του πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι ένα όμορφο ταξίδι από την αρχή της χρονιάς φτάνει δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος να είμαστε ουσιαστικά δέκα βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό. Πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια, μεγάλη προσπάθεια όσον αφορά και το μείον δύο που είχαμε από πέρυσι και πραγματικά πολύ περήφανος γι αυτό τον οργανισμό που μου έχει δώσει τα πάντα».

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο σκορ του αγώνα εξηγώντας πως κύριο μέλημα των ποδοσφαιριστών ήταν να δείξουν πως είναι η καλύτερη ομάδα. 

«Δεν έχουμε ασχοληθεί πόσο θα έρθει το σκορ ή όχι. Μας ενδιέφερε να κερδίσουμε να μεγαλώσουμε τη διαφορά να δείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Έχουμε καιρό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό σε αυτό το γήπεδο. Ήταν μια πολύ ωραία απάντηση αγωνιστικά και πραγματικά ήταν πολύ σωστή η προσέγγιση της ομάδας όλη την εβδομάδα. 100% επαγγελματίες όλα τα παιδιά και όλοι συγκεντρωμένοι για ένα σκοπό».

Σχετικά με την δήλωση του Τοροσίδη πως αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις τα κερδίζεις ο Πασχαλάκης τόνισε: 

«Βγήκαμε έξω να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι. Ξεκινούσαμε τις επιθέσεις από πίσω, είχαμε την κατοχή, τις αντεπιθέσεις όταν θέλαμε να δώσουμε λίγο χώρο στον Ολυμπιακό. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς με μια γκολάρα του Αντελίνο(Βιειρίνια). Όταν έχεις τέτοιους παίκτες σύμβολα στην ομάδα νιώθεις και εσύ πιο ανάλαφρος». 

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε το πρώτο γκολ ως το πιο σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. 

«Το πρώτο ήταν το πιο σημαντικό γιατί ξεκλείδωσε την ομάδα του Ολυμπιακού και μετά ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο και μίλησε ο αρχηγός».

Τι τους είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια.

«Αυτό που μας είπε ήταν να μην σταματήσουμε. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε δευτερόλεπτο τι ομάδα είμαστε. Υπήρχε αρκετή αμφισβήτηση από την Αθήνα  όσον αφορά τον πρωτοπόρο, πιστεύω πως αγωνιστικά είναι πολύ καλό να δίνεις τέτοιες απαντήσεις». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.