Κλοπ: “Τίποτα προσωπικό με την Μπάγερν”

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους εν όψει της αναμέτρησης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζει τη Λίβερπουλ για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα μίλησε για τις προηγούμενες μονομαχίες του με τους Βαυαρούς σαν προπονητής της Ντόρτμουντ, στον πάγκο της οποίας βρισκόταν από το 2008 ως το 2015. 

Ο Γερμανός τεχνικός με την Ντόρτμουντ και παλιότερα με τη Μάιντζ μέτρησε μόλις εννιά νίκες σε 29 ματς με την Μπάγερν. Ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Ντόρτμουντ και Μπάγερν το 2013, όταν η ομάδα του Μονάχου επικράτησε 2-1. 

Ο Κλοπ ανέφερε για το επικείμενο ματς: “Δεν μου έχει μείνει κάτι αρνητικό για την Μπάγερν, αλλά όταν την αντιμετωπίζεις και μετά αγοράζει τους παίκτες σου, πως μπορείς να είσαι χαρούμενος; Ο Ματς Χούμελς και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι δύο φανταστικοί παίκτες. Δουλέψαμε μαζί στην Ντόρτμουντ και τους είμαι ευγνώμων. Χωρίς εκείνους η καριέρα μου δεν θα ήταν η ίδια. Επωφεληθήκαμε πό τη συνεργασία μας, είναι κομμάτι της ζωης μου και της ιστορίας μου και χωρίς αυτούς η καριέρα μου δεν θα ήταν η ίδια”.  

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Ούλι Χένες αποκάλυψε πρόσφατα πως το 2008 είχε γίνει πρόταση στον Κλοπ να αναλάβει την Μπάγερν, όμως τελικά προσλήφθηκε ο Γιούργκεν Κλίνσμαν. Ο Κλοπ το επιεβαίωσε:

“Ασχέτως ποιος το επανέφερε, η αλήθεια είναι πως το 2008 είχα δύο τηλεφωνήματα από την Μπάγερν. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είχαμε τεράστιο ανταγωνισμό με την Ντόρτμουντ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.