Με το σταγονόμετρο παρουσιάζει το ΗΒΟ πλάνα του “Watchmen”

Και των άλλων της σειρών, επίσης...Το HBO δημοσίευσε ένα νέο βιντεάκι για τις επερχόμενες σειρές...

Και των άλλων της σειρών, επίσης…

Το HBO δημοσίευσε ένα νέο βιντεάκι για τις επερχόμενες σειρές του, και μέσα σε αυτό είδαμε και πλάνα από το τηλεοπτικό “Watchmen”.

Στα πλάνα θα δείτε μια σκοτεινή φιγούρα να εισέρχεται στο αστυνομικό τμήμα με τους μασκοφορεμένους αστυνομικούς, τον Ozymandias να γιορτάζει ίσως τα γενέθλιά του και τον χαρακτήρα της Regina King, ο οποίος μάλλον θα ονομάζεται Angela Abar, για πρώτη φορά. Aυτά τα πλάνα έρχονται να συμπληρώσουν τις προηγούμενες πληροφορίες που είχαν αποκαλυφθεί στις αρχές του έτους.

Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα και από άλλες σειρές του καναλιού, όπως οι “Game of Thrones”, “The Deuce”, “Divorce”, “Silicon Valley”, “Veep”, “Big Little Lies”, “His Dark Materials”, “Chernobyl”, “Euphoria”, “The Righteous Gemstones”, “Years and Years”, κ.α..

Δείτε το βιντεάκι παρακάτω:

Showrunner και σεναριογράφος είναι ο Damon Lindelof (The Leftovers, Lost), ο οποίος μας υπόσχεται μια επικίνδυνη σειρά, η οποία δεν θα είναι ακριβής μεταφορά του graphic novel και θα φέρει νέους χαρακτήρες. H Nicole Kassell θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τη μουσική θα συνθέσουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith.

Το κανάλι παρήγγειλε και επίσημα ολόκληρη τη σειρά και ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.