Μπλατ: «Νίκες μόνο, όχι δικαιολογίες» (video)

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο κόουτς των Πειραιωτών Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” και ο Ντέιβιντ Μπλατ παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως οι παίκτες του θα βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των 4ων ηττών στην Ευρωλίγκα.
“Είναι καλή στιγμή να αλλάξουμε τη ροή των αποτελεσμάτων μας και να βάλουμε τέλος στο κακό σερί μας. Πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση προκειμένου να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ”. 

Αναφερόμενος στην μικρή παραγωγικότητα των τελευταίων αγώνων είπε: “Για να είμαι ειλικρινής δεν σουτάρουμε καλά τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικότεροι στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετική άμυνα και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε. Η διαφορά είναι ότι οφείλουμε να βελτιωθούμε στην επίθεση, να αποφύγουμε τα λάθη να τρέξουμε στο ν αιφνιδιασμό και να πετύχουμε περισσότερους και πιο εύκολους πόντους”.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ απέδωσε το κακό σερί και στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα των “ερυθρόλευκων”. 
“Τον τελευταίο μήνα είχαμε μόνο ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες και εκτός έδρας. Αύριο δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, όμως οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τα καταφέρουμε απέναντι σε ομάδες αυτού του επιπέδου”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη δήλωσή του στην αρχή της σεζόν, όταν είχε αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα παίζει το μπάσκετ που άπαντες θέλουν τον Φεβρουάριο: “Κάποιες φορές δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις, όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα έρθει”.

Όσο για τους τραυματισμούς και τη νέα απουσία του Στρέλνιεκς ο Μπλατ είπε: 
“Αυτή είναι η πραγματικότητα μιας δύσκολης σεζόν με πολλά παιχνίδια και πολλά ταξίδια. Δεν χρειαζόμαστε και δε θέλουμε δικαιολογίες. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.