Εύκολη πρόκριση για τη Βιγιαρεάλ

Η Βιγιρεάλ επικράτησε με 2-1 της Ζενίτ εντός έδρας εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι "κίτρινοι" είχαν κερδίσει και εκτός 3-1 και με συνολικό σκορ 5-2 πέρασαν στην επόμενη φάση.

Η Βιγιαρεάλ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 2-1. Τα «κίτρινα υποβρύχια» είχαν νικήσει και εκτός έδρας, στην Αγία Πετρούπολη 3-1 και με συνολικό σκορ 5-2 πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού για πρώτη φορά από τη σεζόν 2014/2015

Η ομάδα του Χάβι Καγιέχα, προηγήθηκε με τον Μορένο στο 29ο λεπτό με τον Ισπανό επιθετικός να πανηγυρίζει το τέταρτο του γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθώς και τις ευκαιρίες όμως το δεύτερο γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Μπάκα με κεφαλιά έγραψε το 2-0 με το πρώτο του γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Το μόνο που κατάφερε η Ζενίτ, ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ιβάνοβιτς που διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

ΒΙΓΙΡΕΑΛ (Χάβι Καγιέχα) Φερνάντεζ, Γκασπάρ, Κόστα, Βίκτορ Ρουίς, Ραμίρο Μόρι(77Γιάμπριτς), Γκονζάλες, Ιμπόρα, (71` Καθόρλα) Φορνάλς, Κάσερες(46 Μορλάνες), Μπάκα, Μορένο. 
ΖΕΝΙΤ (Σεργκέι Σέμακ) Λούνεφ(64 Κερζακόφ), Ιβάνοβιτς, Σμολνίκοφ, Ρατίτσκι, Μαμάνα, Σατόφ, Οζντόεφ, Ερνάνι, Μπάριος(46 Κρανεβίτερ), Αζμούν(71 Μακ), Ντρίουσι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.