«Δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη»

21/05/2013 • 23:18
«Δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη»
  • shares

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αγωνίζεται εδώ και καιρό η Αναγέννηση Επανωμής που περιμένει πως και πώς να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η ομάδα είναι βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και καιρό και αυτό έχει αντίκτυπο και στους παίκτες της ομάδας. Στην προτελευταία αγωνιστική οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Καβάλα που είναι και αυτή βαθμολογικά αδιάφορη.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Σακελλαρίδης τόνισε: «Αν κερδίσουμε καλώς. Δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη. Θα παίξουμε και ό,τι βγει» δείχνοντας ότι θέλει να αποβάλλει το όποιο άγχος και πίεση μπορεί να έχουν οι παίκτες του.

Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σικαλόπουλος, Μάθιου Σίλβα καθώς και οι τιμωρημένοι Σαμουηλίδης και Νταντάμης ενώ ο Παπαστεργίου εξασφάλισε άδεια από τον στρατό και θα αγωνιστεί κανονικά. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα είναι και ο Κουκουλέκης που εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι