Στην Κρήτη για το θαύμα

21/05/2013 • 22:51
Στην Κρήτη για το θαύμα
  • shares

Ο Θρασύβουλος ταξιδεύει στο Ηράκλειο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη και άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι πλέον μόνο με θαύμα θα παραμείνει η ομάδα της Φυλής στην κατηγορία.

Οι «πράσινοι» θα κοντραριστούν με τον Εργοτέλη την Τετάρτη (22/05) με την πλάτη στον τοίχο καθώς πλέον βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από το Βύζαντα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Για να διατηρήσει λοιπόν η ομάδα της Φυλής τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία θα πρέπει να αποδράσει από την Κρήτη με τους τρεις βαθμούς της νίκης και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πόσο δύσκολο έργο έχουν απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βούζας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Πλαβούκο, Σύρο, Τζιωρτζιόπουλο, Βασιλείου ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σταυροθανασόπουλος, Σούφλας.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Σταυριανός, Χάζλαρης, Αρκουμάνης, Καλαμιώτης, Πάνος, Σκαμαντζούρας, Μπακάλης, Βλασόπουλος, Σκόνδρας, Προβατίδης, Κακλαμάνος, Καλογιάννης, Γεωργιάδης, Μπάτσι, Παπανίκου, Αγκόλι, Σιακαβάρας, Στ. Σερέπας.

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε