«Στόχος να είμαστε καλύτεροι και να κάνουμε το βήμα παραπάνω» (video)

Το «ταμείο» της σεζόν στον Άρη έκανε ο Σάββας Παντελίδης, που έδωσε και το στίγμα για την επόμενη σεζόν.

Απολογιστική συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα (09/05) ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», που σχολίασε την επόμενη μέρα, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, τον Ματέο Γκαρσία και το σημείο «κλειδί» που άλλαξε τη φετινή εικόνα της ομάδας και την οδήγησε στην έξοδο στην Ευρώπη.
Αναλυτικά:
Για τον στόχο της επόμενης σεζόν:  «Έχω πολύ καλή επικοινωνία με κ. Καρυπίδη και κ. Διαμαντόπουλο. Βασικός στόχος η ομάδα να είναι καλύτερη και να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αυτό δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά γενικά τον Άρη σαν οργανισμό».
Για την ενίσχυση που θέλει ο Άρης: «Από δύο μεταγραφές σε άμυνα και κέντρο και μάλλον τρεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Σίγουρα θα υπάρξουν και συμπληρωματικές κινήσεις. Θέλουμε να έχουμε περίπου δύο παίκτες σε κάθε θέση».
Για τον Ματέο Γκαρσία: «Επειδή υπάρχει και το ευρωπαϊκό παιχνίδι, πρέπει να κλείσει γρήγορα το θέμα. Ακόμη και αύριο μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις… Η εικόνα που δείχνει πάντως, είναι πως θέλει να μείνει. Αλλά η δική του επιθυμία αφορά ένα μικρό ποσοστό, στο κατά πόσο μπορεί να συνεχίει μαζί μας»
Για το τι άλλαξε μέσα στην χρονιά και από τη δύσκολη θέση που βρίσκονταν άρχισαν να ανεβαίνουν: «Μετά τη Λειβαδιά αναλογιστήκαμε που βρισκόμαστε, συζητήσαμε κάποια πράγματα με τα παιδιά, προχωρήσαμε σε κάποιες συγκεντρώσεις. Ξεκίνησε το ματς, το πήραμε και μετά όλα έγιναν πιο εύκολα. Πολλές φορές το τι λέει ένας προπονητής έχει μικρή σχέση με το τι κάνει ένας παίκτης.
Κάποια παιδιά πήραν το μήνυμα πιο βαθιά και βγήκαν μπροστά. Σίγουρα υπήρχαν κάποιες αλλαγές, αλλά πάνω απ’ όλα μπήκε στο μυαλό όλων πως δεν μας αξίζει αυτό. Σε λίγες μέρες θα δείτε κάτι και θα καταλάβετε πολλά πράγματα για το τι έγινε μέσα στην χρονιά. Δε σας λέω τι, θα το δείτε τις επόμενες μέρες…
Δεν μας άξιζε να νιώθουμε πως χάνουμε την αξιοπρέπειά μας και να βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Εκείνη την στιγμή διώξαμε όλοι το «εγώ» και βάλαμε το «εμείς» μπροστά και καταφέραμε να βγούμε από τη δύσκολη θέση».
Για τη δουλειά που έκανε στον φετινό Άρη: «Είμαι εδώ περίπου από τις 15 Νοεμβρίου και είπα από την πρώτη στιγμή πως είμαι εδώ για να βγει ο Άρης Ευρώπη και από αυτή τη σκοπιά έχουμε μία πετυχημένη χρονιά. Τέσσερα χρόνια που δεν της άξιζαν, συν δύο πριν δύσκολα, παίρνει η ομάδα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από 8 χρόνια.
Αγαπώ την δουλειά μου πολύ και σέβομαι τους συναδέλφους μου. Δεν είχα πει ότι θα τα αλλάξω όλα, αλλά ο Άρης χρειαζόταν μία διαφορετική προσέγγιση στα ματς και στα αποδυτήριά του. Αρκετοί ξένοι παίκτες, που χρειάστηκε πολλή δουλειά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Έπρεπε να δεθούμε σαν οικογένεια. Αυτό μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.