Ο Κλοπ κριτικάρει την UEFA

H αμέλεια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να τοποθετήσει χρονικά το Nations League λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Champions League, βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής του Γερμανού προπονητή.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την 1η Ιουνίου την Τότεναμ στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League και πέντε ημέρες αργότερα η Αγγλία αγωνίζεται με την Ολλανδία στο Γκιμαράες στο δεύτερο ημιτελικό του Nations League. Δεν αποκλείεται σε αυτόν τον ημιτελικό να δώσουν το «παρών»  οι Χέντερσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Βαϊνάλντουμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ασκεί κριτική στην UEFA για τον προγραμματισμό της. 

«Όλοι με είχατε αντιμετωπίσει σκωπτικά όταν σας είχα πει πως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα και τώρα να που στον τελικό του Champions League είναι δύο αγγλικές ομάδες. Εάν βρισκόταν μια ολλανδική ομάδα και πάλι θα υπήρχε πρόβλημα. Εάν δεν μάθουμε να διαχειριζόμαστε τους ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη σοφία, τότε θα σκοτώσουμε αυτό το όμορφο παιχνίδι που ονομάζεται «ποδόσφαιρο». Δίχως τους παίκτες, δεν έχει αξία» επεσήμανε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους ο Γερμανός προπονητής. 

Όσο για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, στην οποία η Λίβερπουλ ελπίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μόνο σε περίπτωση απώλειας της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπράιτον; «Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές, ίσως και θαύματα. Από τη δική μας πλευρά, ενδέχεται να υπάρχει κι άλλη μία σπουδαία ποδοσφαιρική στιγμή εντός του επόμενου διημέρου» συμπλήρωσε με νόημα ο τεχνικός της Λίβερπουλ. 

Την προσεχή Κυριακή (12/5) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League η πρωτοπόρος Σίτι έχει εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον και η δεύτερη Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Γουλβς. Οι πρωταθλητές έχουν 95 βαθμούς και το σύνολο του Κλοπ έπεται με 94. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.