Τσέκαρε δυο παίκτες της Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε έρθει σε επικοινωνία με τη διοίκηση της Παρτιζάν, προκειμένου να ενημερωθεί για τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση των Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Στραχίνια Πάβλοβιτς.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε έρθει σε επικοινωνία με τη διοίκηση της Παρτιζάν, προκειμένου να ενημερωθεί για τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση των Σβέτοζαρ  Μάρκοβιτς και Στραχίνια Πάβλοβιτς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εντάξει τα ονόματα των δυο ποδοσφαιριστών στη μετεγγραφική τους λίστα και εξέφρασαν την επιθυμία να τους αποκτήσουν τις προσεχείς εβδομάδες. 

Όμως, οι οικονομικές απαιτήσεις της σερβικής ομάδας κρίθηκαν αρκετά υψηλές, καθώς η Παρτιζάν αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Μάρκοβιτς και πέντε εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πάβλοβιτς. Μάλιστα, ο σερβικός Τύπος αναφέρει πως ο δεύτερος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η ιταλική ομάδα φέρεται να προσφέρει συνολικά επτά εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτησή του από τη σερβική ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.