Μαγευτική αφίσα και ημερομηνία πρεμιέρας αποκτά το “Carnival Row”

Νέα φανταστική, δραματική σειρά για το Amazon.Η νέα δραματική σειρά φαντασίας του Amazon...

Νέα φανταστική, δραματική σειρά για το Amazon.

Η νέα δραματική σειρά φαντασίας του Amazon, “Carnival Row”, αποκτά αφίσα, ημερομηνία πρεμιέρας και teaser trailer.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου. Πρωταγωνιστούν οι Orlando Bloom (Lord of the Rings) και Cara Delevingne (Suicide Squad), πλάι στους Indira Varma (Game of Thrones) και Jared Harris (Chernobyl).

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Photo courtesy of Amazon.
Photo courtesy of Amazon.

Η σειρά “λαμβάνει χώρα στην Βικτωριανή εποχή όπου ο κόσμος έχει γεμίσει με φανταστικά πλάσματα, των οποίων οι εξωτικές κατοικίες έχουν διαλυθεί από τους ανθρώπους. Ο νέος πολιτισμός πασχίζει να συνυπάρξει με τους ανθρώπους, καθώς απαγορεύεται να ζήσουν, να αγαπήσουν ή να πετάξουν ελεύθερα. Παρά το σκοτάδι, η ελπίδα θα ανθίσει καθώς ο ντετέκτιβ Rycroft Philostrate (Bloom) και η μετανάστης νεράιδα Vignette Stonemoss (Delevingne) θα αναπτύξουν μια σχέση παρά τις απαγορεύσεις. Η Vignette έχει ένα μυστικό που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον κόσμο του Philo σε μια περίοδο όπου μια σειρά από άγριες δολοφονίες απειλούν την ειρήνη του Row”.

Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι “David Gyasi (Interstellar) ως Agreus, ένας μυστηριώδης πλούσιος σάτυρος που μετακομίζει σε μια πλούσια γειτονιά περιφρονώντας την κοινωνική τάξη, Karla Crome (Under the Dome) ως Tourmaline, μια έξυπνη νεράιδα, η οποία έχει εκδιωχτεί από τον τόπο της, και Tamzin Merchant (Salem) ως Imogen Spurnrose, μια νεαρή γυναίκα που βλέπει τον Agreus ως μια ευκαιρία για να επαναφέρει τον πλούτο της οικογένειάς της”.

Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι οι René Echevarria και Travis Beacham (Pacific Rim). Η σειρά βασίζεται στο σενάριο του Beacham με τίτλο “A Killing on Carnival Row”, το οποίο έγραψε το 2005. Γνωστοί σκηνοθέτες, όπως οι Guillermo del Toro, Neil Jordan και Tarsem Singh είχαν βρεθεί σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσουν την ταινία, αλλά, εν τέλει, το 2015 αποφασίστηκε από το Amazon τα σενάρια να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη ως σειρά.

Παρακάτω ακολουθεί το teaser trailer της σειράς:

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.