Οριστικά χωρίς τον Λίτσο ο Πανηλειακός

16/11/2013 • 10:08
Οριστικά χωρίς τον Λίτσο ο Πανηλειακός
  • shares

Οι φόβοι που είχαν δημιουργηθεί για την αγωνιστική ετοιμότητα του Λίτσου επιβεβαιώθηκαν, αφού ο έμπειρος αμυντικός του Πανηλειακού δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο δεν ξεπεράσθηκαν και ο τεχνικός της Πυργιώτικης ομάδας Πέτρος Δημητρίου δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του.

Έτσι ο Έλληνας τεχνικός για το αυριανό παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λίτσο, Θωμόπουλο, Κωνσταντινίδη και Καραπέτσα που έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Πάντως ο τεχνικός του Πανηλειακού έχει περισσότερες λύσεις για το αυριανό παιχνίδι, αφού μπορεί να υπολογίζει στους Νάστο και Λιόση, που εξέτισαν τις ποινές τους, τους Καλαϊτζίδη και Πίγκλα που ξεπέρασαν την ίωση, καθώς επίσης και τον Σταματή, που έχει καλύψει το χαμένο και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Όλα αυτά συνηγορούν ότι ο Δημητρίου θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν φαίνεται να έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και όλα θα γίνουν γνωστά λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11