E3 2019 – Τι περιμένουν οι συντάκτες του IGN Greece

Οι τίτλοι και οι ανακοινώσεις που θέλουμε να δούμε στην φετινή E3.Εδώ και 24 χρόνια η Ε3 αποτελεί...

Οι τίτλοι και οι ανακοινώσεις που θέλουμε να δούμε στην φετινή E3.

Εδώ και 24 χρόνια η Ε3 αποτελεί αναμφίβολα το επίκεντρο των εξελίξεων σε ότι έχει να κάνει με την βιομηχανία των video games. Στο διάστημα αυτό ανακοινώθηκαν δεκάδες κονσόλες και εκατοντάδες τίτλοι, άλλοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μας και άλλοι όχι. Φέτος, η απουσία της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου της Sony κάνει την E3 λίγο πιο φτωχή, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο ενδιαφέρουσα. Η συντακτική ομάδα μας ανυπομονεί, όπως και εσείς, για αρκετούς τίτλους, καθώς και για τη συνέντευξη τύπου της Microsoft. Δείτε λοιπόν παρακάτω τι περιμένουμε να δούμε στην φετινή E3.

Google Stadia Pro subscription details and more revealed.

Αλέξανδρος Κοτροκόης

Δε θα έλεγα ότι η φετινή Ε3 με έχει κερδίσει ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί δε μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από βασικούς πρωταγωνιστές της. Υποτίθεται ότι είναι το μουντιάλ του gaming και παρ’ ολ’ αυτά η Sony επιλέγει να απέχει, ενώ η Google αποκάλυψε πληροφορίες για το πολυσυζητημένο Stadia ξεχωριστά. Σα να λέμε πως η Βραζιλία δεν κατεβαίνει καν και το Βέλγιο θα κάνει επίδειξη δύναμης με ένα οικογενειακό δίτερμα, λίγες μέρες νωρίτερα! Όταν βέβαια κρύβονται εκατομμύρια δολαρίων από πίσω, η κάθε επικοινωνιακή λεπτομέρεια μετράει και είναι μελετημένη… Έτσι όμως χάνεται η μαγεία του live ανταγωνισμού. Ως θεατής, γουστάρω να βλέπω τις εταιρίες να κονταροχτυπιόνται στην αρένα για τις εντυπώσεις, η κάθε μία με τα κρυφά χαρτιά της και πάντα με το φόβο των αντιπάλων, ώστε οι εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Σαφώς και έχω ενδιαφέρον για το conference της Nintendo, ως παιδιόθεν fan. Για το Cyberpunk 2077 δε, ακόμα μεγαλύτερο. Απλά, όσο η E3 αντιμετωπίζεται από τους “μεγάλους” ως ένα απλό convention, τόσο μειώνεται η αξία της. Και όσο γίνεται αυτό, τόσο περισσότερος κόσμος θα ξενερώνει…

The people of Cyberpunk 2077 might not even be able to be considered

Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου

Φέτος η προσοχή μου είναι σχεδόν αποκλειστικά στραμμένη στη Nintendo. Το 2019 υπήρξε μέχρι στιγμής λιγότερο εντυπωσιακό από τα δυο προηγούμενα έτη όσον αφορά τα Switch exclusives και ελπίζω αυτό να αλλάξει στο δεύτερο μισό του χρόνου. Συγκεκριμένα θα ήθελα (άμεσες) ημερομηνίες κυκλοφορίας για Bayonetta 3 και Animal Crossing, καθώς και για μερικά indies όπως το Graveyard Keeper. Επιπλέον θα μου άρεσε να ακούσω λίγα πράγματα ακόμα για το Luigi’s Mansion, καθώς και το που βρίσκεται το development του Metroid Prime 4. Άκουσα και μια φήμη για The Witcher 3 στο Switch, στην οποία περίπτωση το Switch θα είναι η τέταρτη πλατφόρμα στην οποία θα αγοράσω το εν λόγω game. Στείλτε βοήθεια…

<b> Bayonetta 3 </b> </p>
<p> Bayonetta 3 was revealed as a Switch exclusive during the 2017 Game Awards back in December. However, like a lot of the Nintendo games on this list, we haven’t really heard anything about it since. However, Platinum Games was busy at E3, announcing that Nier: Automata is coming to Xbox One as well as a revealing a new game called Babylon’s Fall.” class=”image screenshot” data-model=”image” data-pk=”120469″ itemprop=”contentUrl” src=”https://sm.ign.com/ign_gr/screenshot/b/b-bayonett/b-bayonetta-3-b-br-brbayonetta-3-was-revealed-as-a-switch-ex_2as4.jpg”/></figure>
</p>		<div class= ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργυρώ Σουμπάκα

Το καλοκαίρι έφτασε και σύντομα καταφθάνει και η φετινή E3 για να τελειώσει επιτέλους η αγωνία όλων μας για τις επικείμενες κυκλοφορίες όσον αφορά games, αλλά και κονσόλες ή συνδρομητικές υπηρεσίες. Προσωπικά όσον αφορά τα games αυτό που περιμένω από τη φετινή E3 είναι να δοθεί επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Ori and the Will of the Wisps, αφού απ’ όσα έχω δει ως τώρα για το παιχνίδι θεωρώ πως αξίζει σίγουρα την προσοχή μας, αλλά και πληροφορίες για το νεότερο Animal Crossing, για το οποίο η Nintendo μας έχει αφήσει στα σκοτάδια. Εννοείται πως περιμένω την press conference της Microsoft για να δω λεπτομέρειες για το πως σκοπεύουν να “χτυπήσουν” την υπηρεσία Stadia της Google. Τέλος σαν πιστό Nintendo fangirl περιμένω νέα για το μέλλον του Switch και τα πολυσυζητημένα νέα μοντέλα που φημολογείται πως θα κυκλοφορήσουν εδώ και καιρό.

Ultra Combo!

Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Mε την Sony να μην δίνει το παρών στην Ε3 2019, η Microsoft φέτος οφείλει στους fans της να κλέψει την παράσταση με την συνέντευξή τύπου της. Η αμερικάνικη εταιρεία μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να ανεβάζει τον πήχη του hype, αφού, όπως έχουμε μάθει δια στόματος Phil Spencer, αναμένεται να παρουσιαστούν συνολικά 14 first-party παιχνίδια για το Xbox One, τα οποία θα είναι μάλιστα διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας τους στο Xbox Game Pass. Ενώ ήδη γνωρίζουμε για κάποια από τα νέα exclusives του Xbox One, όπως για παράδειγμα τα Halo: Infinite, Ori and the Will of the Wisps και Gears 5, σίγουρα θα υπάρξουν και πολλές νέες αποκαλύψεις, αν αναλογιστούμε πως τον περασμένο χρόνο η Microsoft αγόρασε ούκ λίγες εταιρείες ανάπτυξης. Αναμένουμε λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνέντευξη τύπου της αμερικανικής εταιρείας.

Halo Infinite will allegedly launch with the hardware.

Γιώργος Βουλγαρίδης

H E3, όπως κάθε χρόνο, θα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Aν και δεν θα δω το πολυπόθητο νέο The Elder Scrolls, δεν σημαίνει ότι δεν περιμένω πώς και πώς να ακούσω νέα πράγματα για τα Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Marvel’s Avengers Project, Star Wars Jedi: Fallen Order και αν και θα δεχτώ καταγραυγή για αυτό, το νέο Update του Anthem. Βέβαια αυτά όλα ήταν το main event στο κεφάλι μου, πριν ακούσω για την ανακοίνωση του Baldur’s Gate 3. Μετά όλα άλλαξαν… Αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το έπος, όσοι έχουν ζήσει τα παλαιότερα παιχνίδια της Forgotten Realms, όπως τα παλιά Neverwinter Nights, ξέρουν πως πρόκειται για αριστούργημα. Mind Flayers, πλούσια και απρόβλεπτη ιστορία και ξερό ψωμί.

Baldur's Gate 3 Officially Announced for PC and Google Stadia

Γιώργος Νάσης

Μπορεί η Ε3 να έχει αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια, τον τίτλο του μεγαλύτερου ετήσιου gaming event του κόσμου, η αίγλη της όμως μειώνεται ραγδαία την τελευταία τετραετία, με όλο και περισσότερες εταιρείες να προτιμούν να μοιράζονται τα νέα τους στον δικό τους ρυθμό. Είδαμε ήδη τη Sony να κάνει ένα διάλειμμα για φέτος, άρα η όλη μάχη στο πεδίο τον consoles βρίσκεται ανάμεσα στις Nintendo και Microsoft.Η καταθλιπτική πορεία της Microsoft με το Xbox One την έχει υποχρεώσει να αποκαλύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο την δική της κονσόλα νέας γενιάς, αφήνοντας ουσιαστικά τη Sony με περισσότερο χρόνο, να απαντήσει σε πιθανά σημεία, όπου η νέα κονσόλα της Xbox ίσως υστερεί, ή απλά να «παίξει καλύτερα το επικοινωνιακό παιχνίδι». Με λίγα λόγια, πιστεύω πως η Microsoft θα παρουσιάσει την Κυριακή ό,τι καλύτερο διαθέτει, ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο (fingers crossed για την πρώτη περίπτωση). Αλλιώς δίνει ξανά προβάδισμα στη Sony, για άλλη μια γενιά κονσολών.H Bethesda με έχει απογοητεύσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, σε τέτοιο σημείο, που μετάνιωσα το ξενύχτι για να παρακολουθήσω την παρουσίαση της και δεν έχω καμία απολύτως προσδοκία από αυτήν. Αν δεν ανακοινώσει νέο Skyrim edition, αυτό θα είναι έκπληξη.

Καλώς ή κακώς το ενδιαφέρον μου για φέτος έχει τραβήξει η Square Enix και η CD Projekt Red. Η CD Projekt Red για ευνόητους λόγους. Η Square Enix από την άλλη έχει στη διάθεση της το Avengers Project, από το οποίο δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά έχοντας ξοδέψει αρκετό χρόνο τους τελευταίους μήνες με JRPG’s, θα ήθελα να δω κάποιο νέο Dragon Quest, όσο απίθανο και αν ακούγεται. Τέλος, θα μείνω για άλλη μια χρονιά εκτός του FF7-Remake bandwagon. Όσο τέλειο είναι το νέο look της Aerith, τόσο περισσότερο δεν με πείθουν τα nanoseconds του gameplay και τα η τμηματοποίηση του story του παιχνιδιού σε episodes.

Remake was revealed at E3 2015, but we've gotten very little news since. Will it finally return at E3 2017?

Ηρώ Μαυρογιαννάκη

Με τη Sony να μη συμμετέχει στη φετινή Ε3, οι προσδοκίες μας να μάθουμε περισσότερα όσον αφορά τον πολυαναμενόμενο τίτλο Ghost Of Tsushima δεν θα εκπληρωθούν. Ταυτόχρονα ενώ περιμέναμε πληροφορίες για το καινούργιο The Elder Scrolls και για το Starfield, η Bethesda επισήμανε ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί σε αυτούς τους δυο τίτλους. Ευελπιστούμε όμως να δούμε κάποιο teaser trailer. Σίγουρα έχουμε αγωνία για το στάδιο εξέλιξης του καινούργιου Dragon Age και πιστεύουμε ότι θα γίνει λόγος αφού έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα teaser με το μυστηριώδες Red Idol. Όσο για το Beyond Good and Evil 2, ευχόμαστε η Ubisoft να μας φορτώσει με επιπλέον λεπτομέρειες για αυτόν τον κατά πως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον τίτλο. Τέλος το νέο shooter RPG της Obsidian Entertainment, The Outer Worlds βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεών μας και αναμένουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως αναρωτιόμαστε αν πρόκειται να δούμε κάτι περισσότερο για το The Lord of the Rings Gollum της Daedalic Entertainment.

A promising direction was allegedly scrapped amid Anthem’s development.

Μαριάντζελα Παπαχρήστου

H αλήθεια είναι πως η Ε3 μου προκαλεί πονοκέφαλο κάθε χρόνο, από την άποψη ότι ξέρω πως για το υπόλοιπο του χρόνου θα έχω μια πληθώρα από παιχνίδια να παίξω και πιθανότατα δεν θα προλάβω να το κάνω. Ωστόσο, πάντα καταφέρνω να ξεχωρίσω έναν τίτλο, τον οποίο ξέρω ότι σίγουρα θα λιώσω. Φέτος, το παιχνίδι που ανυπομονώ να δω είναι το νέο Watch Dogs, που έγινε tease πριν από λίγες μέρες. Με άλλα αγαπημένα, όπως το Assassin’s Creed, να απουσιάζουν φέτος, ο νικητής της καρδιάς μου είναι ο νέος τίτλος της Ubisoft, από ένα franchise που κατάφερνε πάντα καταφέρνει να με εντυπωσιάζει. Θα μου πείτε τώρα, “Μόλις το ανακοίνωσαν. Δεν θα το δεις σύντομα”, και έχετε δίκιο, αλλά έχουμε τόσα πολλά να μάθουμε γι’αυτό και το ταξίδι προς την κιυκλοφορία εύχομαι και ελπίζω να είναι γλυκό.

Καλή Ε3 σε όλους μας!

A near-future, post-Brexit world.

Μιχάλης Βιλιώτης

Προσωπικά η φετινή E3 μου φαίνεται αρκετά “φτωχή” με την απουσία του PlayStation, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν περιμένω να δω κάποια πράγματα τα οποία….ή θα μου δημιουργήσουν μεγαλύτερο hype ή θα με βάλουν στην αναμονή μέχρι την Gamescom.

Αν και πολλοί περιμένουν να δουν περισσότερα από το Cyberpunk 2077, εμένα ένας τίτλος είναι αυτό που με “καίει”. Borderlands 3! Μετά από αρκετό καιρό πρόκειται να δούμε την συνέχεια του εκπληκτικού Borderlands 2 (κι όχι κάποιο prequel) με όλα αυτά που χαρακτηρίζουν έναν τίτλο Borderlands. Άπειρα όπλα, άπειρο loot, εκπληκτικό story (Bordelands 1 & 2), φανταστικό soundtrack, τρομερές ατάκες… είναι μερικά από τα πράγματα τα οποία θα βρει κάποιος στην σειρά Borderlands. Από αυτά που έχουμε δει, ακούσει και γράψει για το Borderlands 3, φαίνεται πως Gearbox και 2K κρατάνε αυτή την επιτυχημένη συνταγή και προσθέτουν πινελιές βελτιστοποίησεις σε άλλους τεχνικούς τομείς του παιχνιδιού όπως η κίνηση. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα παρουσιάσουν στην φετινή E3 κι αν αυτό θα απογειώσει το hype ή θα μας προσγειώσει μέχρι την Gamescom.

Every Returning Character in Borderlands 3

Παντελής Δασκαλέλος

Τα τελευταία χρόνια η Microsoft την “βγάζει” καθαρή στην E3 με υποσχέσεις για το μέλλον. Ένα μέλλον που όλοι το περιμένουμε, αλλά ποτέ δεν έρχεται. Το στοίχημα του Xbox One X δεν απέδωσε καρπούς, γιατί πολύ απλά ακόμη περιμένουμε τα console exclusives που θα κάνουν την διαφορά. Ελπίζουμε λοιπόν ότι έστω και καθυστερημένα, η Microsoft θα ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Από εκεί και πέρα αναμένουμε με αγωνία τη συνέντευξη τύπου της Limited Run Games για να δούμε αν θα συνεχίσει την στήριξή της στο PS Vita. Όσον αφορά τους επερχόμενους τίτλους, τα Code Vein, Ghost of Tsushima και Cyberpunk 2077 έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, οπότε ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Κλείνοντας, αν και η Sony δεν θα δώσει φέτος την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θα θέλαμε να δούμε κάποια ανακοίνωση που να αφορά την μεταφορά του Soul Sacrifice στο PS4.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Εδώ και 24 χρόνια η Ε3 αποτελεί αναμφίβολα το επίκεντρο των εξελίξεων σε ότι έχει να κάνει με την βιομηχανία των video games. Στο διάστημα αυτό ανακοινώθηκαν δεκάδες κονσόλες και εκατοντάδες τίτλοι, άλλοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μας και άλλοι όχι. Φέτος, η απουσία της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου της Sony κάνει την E3 λίγο πιο φτωχή, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο ενδιαφέρουσα. Η συντακτική ομάδα μας ανυπομονεί, όπως και εσείς, για αρκετούς τίτλους, καθώς και για τη συνέντευξη τύπου της Microsoft. Δείτε λοιπόν παρακάτω τι περιμένουμε να δούμε στην φετινή E3.

Google Stadia Pro subscription details and more revealed.

Αλέξανδρος Κοτροκόης

Δε θα έλεγα ότι η φετινή Ε3 με έχει κερδίσει ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί δε μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από βασικούς πρωταγωνιστές της. Υποτίθεται ότι είναι το μουντιάλ του gaming και παρ’ ολ’ αυτά η Sony επιλέγει να απέχει, ενώ η Google αποκάλυψε πληροφορίες για το πολυσυζητημένο Stadia ξεχωριστά. Σα να λέμε πως η Βραζιλία δεν κατεβαίνει καν και το Βέλγιο θα κάνει επίδειξη δύναμης με ένα οικογενειακό δίτερμα, λίγες μέρες νωρίτερα! Όταν βέβαια κρύβονται εκατομμύρια δολαρίων από πίσω, η κάθε επικοινωνιακή λεπτομέρεια μετράει και είναι μελετημένη… Έτσι όμως χάνεται η μαγεία του live ανταγωνισμού. Ως θεατής, γουστάρω να βλέπω τις εταιρίες να κονταροχτυπιόνται στην αρένα για τις εντυπώσεις, η κάθε μία με τα κρυφά χαρτιά της και πάντα με το φόβο των αντιπάλων, ώστε οι εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Σαφώς και έχω ενδιαφέρον για το conference της Nintendo, ως παιδιόθεν fan. Για το Cyberpunk 2077 δε, ακόμα μεγαλύτερο. Απλά, όσο η E3 αντιμετωπίζεται από τους “μεγάλους” ως ένα απλό convention, τόσο μειώνεται η αξία της. Και όσο γίνεται αυτό, τόσο περισσότερος κόσμος θα ξενερώνει…

The people of Cyberpunk 2077 might not even be able to be considered

Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου

Φέτος η προσοχή μου είναι σχεδόν αποκλειστικά στραμμένη στη Nintendo. Το 2019 υπήρξε μέχρι στιγμής λιγότερο εντυπωσιακό από τα δυο προηγούμενα έτη όσον αφορά τα Switch exclusives και ελπίζω αυτό να αλλάξει στο δεύτερο μισό του χρόνου. Συγκεκριμένα θα ήθελα (άμεσες) ημερομηνίες κυκλοφορίας για Bayonetta 3 και Animal Crossing, καθώς και για μερικά indies όπως το Graveyard Keeper. Επιπλέον θα μου άρεσε να ακούσω λίγα πράγματα ακόμα για το Luigi’s Mansion, καθώς και το που βρίσκεται το development του Metroid Prime 4. Άκουσα και μια φήμη για The Witcher 3 στο Switch, στην οποία περίπτωση το Switch θα είναι η τέταρτη πλατφόρμα στην οποία θα αγοράσω το εν λόγω game. Στείλτε βοήθεια…

<b> Bayonetta 3 </b> </p>
<p> Bayonetta 3 was revealed as a Switch exclusive during the 2017 Game Awards back in December. However, like a lot of the Nintendo games on this list, we haven’t really heard anything about it since. However, Platinum Games was busy at E3, announcing that Nier: Automata is coming to Xbox One as well as a revealing a new game called Babylon’s Fall.” class=”image screenshot” data-model=”image” data-pk=”120469″ itemprop=”contentUrl” src=”https://sm.ign.com/ign_gr/screenshot/b/b-bayonett/b-bayonetta-3-b-br-brbayonetta-3-was-revealed-as-a-switch-ex_2as4.jpg”/></figure>
</p>
<h3>Αργυρώ Σουμπάκα</h3>
<p>Το καλοκαίρι έφτασε και σύντομα καταφθάνει και η φετινή E3 για να τελειώσει επιτέλους η αγωνία όλων μας για τις επικείμενες κυκλοφορίες όσον αφορά games, αλλά και κονσόλες ή συνδρομητικές υπηρεσίες. Προσωπικά όσον αφορά τα games αυτό που περιμένω από τη φετινή E3 είναι να δοθεί επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Ori and the Will of the Wisps, αφού απ’ όσα έχω δει ως τώρα για το παιχνίδι θεωρώ πως αξίζει σίγουρα την προσοχή μας, αλλά και πληροφορίες για το νεότερο Animal Crossing, για το οποίο η Nintendo μας έχει αφήσει στα σκοτάδια. Εννοείται πως περιμένω την press conference της Microsoft για να δω λεπτομέρειες για το πως σκοπεύουν να “χτυπήσουν” την υπηρεσία Stadia της Google. Τέλος σαν πιστό Nintendo fangirl περιμένω νέα για το μέλλον του Switch και τα πολυσυζητημένα νέα μοντέλα που φημολογείται πως θα κυκλοφορήσουν εδώ και καιρό.</p>
<figure =Ultra Combo!

Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Mε την Sony να μην δίνει το παρών στην Ε3 2019, η Microsoft φέτος οφείλει στους fans της να κλέψει την παράσταση με την συνέντευξή τύπου της. Η αμερικάνικη εταιρεία μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να ανεβάζει τον πήχη του hype, αφού, όπως έχουμε μάθει δια στόματος Phil Spencer, αναμένεται να παρουσιαστούν συνολικά 14 first-party παιχνίδια για το Xbox One, τα οποία θα είναι μάλιστα διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας τους στο Xbox Game Pass. Ενώ ήδη γνωρίζουμε για κάποια από τα νέα exclusives του Xbox One, όπως για παράδειγμα τα Halo: Infinite, Ori and the Will of the Wisps και Gears 5, σίγουρα θα υπάρξουν και πολλές νέες αποκαλύψεις, αν αναλογιστούμε πως τον περασμένο χρόνο η Microsoft αγόρασε ούκ λίγες εταιρείες ανάπτυξης. Αναμένουμε λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνέντευξη τύπου της αμερικανικής εταιρείας.

Halo Infinite will allegedly launch with the hardware.

Γιώργος Βουλγαρίδης

H E3, όπως κάθε χρόνο, θα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Aν και δεν θα δω το πολυπόθητο νέο The Elder Scrolls, δεν σημαίνει ότι δεν περιμένω πώς και πώς να ακούσω νέα πράγματα για τα Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Marvel’s Avengers Project, Star Wars Jedi: Fallen Order και αν και θα δεχτώ καταγραυγή για αυτό, το νέο Update του Anthem. Βέβαια αυτά όλα ήταν το main event στο κεφάλι μου, πριν ακούσω για την ανακοίνωση του Baldur’s Gate 3. Μετά όλα άλλαξαν… Αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το έπος, όσοι έχουν ζήσει τα παλαιότερα παιχνίδια της Forgotten Realms, όπως τα παλιά Neverwinter Nights, ξέρουν πως πρόκειται για αριστούργημα. Mind Flayers, πλούσια και απρόβλεπτη ιστορία και ξερό ψωμί.

Baldur's Gate 3 Officially Announced for PC and Google Stadia

Γιώργος Νάσης

Μπορεί η Ε3 να έχει αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια, τον τίτλο του μεγαλύτερου ετήσιου gaming event του κόσμου, η αίγλη της όμως μειώνεται ραγδαία την τελευταία τετραετία, με όλο και περισσότερες εταιρείες να προτιμούν να μοιράζονται τα νέα τους στον δικό τους ρυθμό. Είδαμε ήδη τη Sony να κάνει ένα διάλειμμα για φέτος, άρα η όλη μάχη στο πεδίο τον consoles βρίσκεται ανάμεσα στις Nintendo και Microsoft.Η καταθλιπτική πορεία της Microsoft με το Xbox One την έχει υποχρεώσει να αποκαλύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο την δική της κονσόλα νέας γενιάς, αφήνοντας ουσιαστικά τη Sony με περισσότερο χρόνο, να απαντήσει σε πιθανά σημεία, όπου η νέα κονσόλα της Xbox ίσως υστερεί, ή απλά να «παίξει καλύτερα το επικοινωνιακό παιχνίδι». Με λίγα λόγια, πιστεύω πως η Microsoft θα παρουσιάσει την Κυριακή ό,τι καλύτερο διαθέτει, ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο (fingers crossed για την πρώτη περίπτωση). Αλλιώς δίνει ξανά προβάδισμα στη Sony, για άλλη μια γενιά κονσολών.H Bethesda με έχει απογοητεύσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, σε τέτοιο σημείο, που μετάνιωσα το ξενύχτι για να παρακολουθήσω την παρουσίαση της και δεν έχω καμία απολύτως προσδοκία από αυτήν. Αν δεν ανακοινώσει νέο Skyrim edition, αυτό θα είναι έκπληξη.

Καλώς ή κακώς το ενδιαφέρον μου για φέτος έχει τραβήξει η Square Enix και η CD Projekt Red. Η CD Projekt Red για ευνόητους λόγους. Η Square Enix από την άλλη έχει στη διάθεση της το Avengers Project, από το οποίο δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά έχοντας ξοδέψει αρκετό χρόνο τους τελευταίους μήνες με JRPG’s, θα ήθελα να δω κάποιο νέο Dragon Quest, όσο απίθανο και αν ακούγεται. Τέλος, θα μείνω για άλλη μια χρονιά εκτός του FF7-Remake bandwagon. Όσο τέλειο είναι το νέο look της Aerith, τόσο περισσότερο δεν με πείθουν τα nanoseconds του gameplay και τα η τμηματοποίηση του story του παιχνιδιού σε episodes.

Remake was revealed at E3 2015, but we've gotten very little news since. Will it finally return at E3 2017?

Ηρώ Μαυρογιαννάκη

Με τη Sony να μη συμμετέχει στη φετινή Ε3, οι προσδοκίες μας να μάθουμε περισσότερα όσον αφορά τον πολυαναμενόμενο τίτλο Ghost Of Tsushima δεν θα εκπληρωθούν. Ταυτόχρονα ενώ περιμέναμε πληροφορίες για το καινούργιο The Elder Scrolls και για το Starfield, η Bethesda επισήμανε ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί σε αυτούς τους δυο τίτλους. Ευελπιστούμε όμως να δούμε κάποιο teaser trailer. Σίγουρα έχουμε αγωνία για το στάδιο εξέλιξης του καινούργιου Dragon Age και πιστεύουμε ότι θα γίνει λόγος αφού έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα teaser με το μυστηριώδες Red Idol. Όσο για το Beyond Good and Evil 2, ευχόμαστε η Ubisoft να μας φορτώσει με επιπλέον λεπτομέρειες για αυτόν τον κατά πως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον τίτλο. Τέλος το νέο shooter RPG της Obsidian Entertainment, The Outer Worlds βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεών μας και αναμένουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως αναρωτιόμαστε αν πρόκειται να δούμε κάτι περισσότερο για το The Lord of the Rings Gollum της Daedalic Entertainment.

A promising direction was allegedly scrapped amid Anthem’s development.

Μαριάντζελα Παπαχρήστου

H αλήθεια είναι πως η Ε3 μου προκαλεί πονοκέφαλο κάθε χρόνο, από την άποψη ότι ξέρω πως για το υπόλοιπο του χρόνου θα έχω μια πληθώρα από παιχνίδια να παίξω και πιθανότατα δεν θα προλάβω να το κάνω. Ωστόσο, πάντα καταφέρνω να ξεχωρίσω έναν τίτλο, τον οποίο ξέρω ότι σίγουρα θα λιώσω. Φέτος, το παιχνίδι που ανυπομονώ να δω είναι το νέο Watch Dogs, που έγινε tease πριν από λίγες μέρες. Με άλλα αγαπημένα, όπως το Assassin’s Creed, να απουσιάζουν φέτος, ο νικητής της καρδιάς μου είναι ο νέος τίτλος της Ubisoft, από ένα franchise που κατάφερνε πάντα καταφέρνει να με εντυπωσιάζει. Θα μου πείτε τώρα, “Μόλις το ανακοίνωσαν. Δεν θα το δεις σύντομα”, και έχετε δίκιο, αλλά έχουμε τόσα πολλά να μάθουμε γι’αυτό και το ταξίδι προς την κιυκλοφορία εύχομαι και ελπίζω να είναι γλυκό.

Καλή Ε3 σε όλους μας!

A near-future, post-Brexit world.

Μιχάλης Βιλιώτης

Προσωπικά η φετινή E3 μου φαίνεται αρκετά “φτωχή” με την απουσία του PlayStation, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν περιμένω να δω κάποια πράγματα τα οποία….ή θα μου δημιουργήσουν μεγαλύτερο hype ή θα με βάλουν στην αναμονή μέχρι την Gamescom.

Αν και πολλοί περιμένουν να δουν περισσότερα από το Cyberpunk 2077, εμένα ένας τίτλος είναι αυτό που με “καίει”. Borderlands 3! Μετά από αρκετό καιρό πρόκειται να δούμε την συνέχεια του εκπληκτικού Borderlands 2 (κι όχι κάποιο prequel) με όλα αυτά που χαρακτηρίζουν έναν τίτλο Borderlands. Άπειρα όπλα, άπειρο loot, εκπληκτικό story (Bordelands 1 & 2), φανταστικό soundtrack, τρομερές ατάκες… είναι μερικά από τα πράγματα τα οποία θα βρει κάποιος στην σειρά Borderlands. Από αυτά που έχουμε δει, ακούσει και γράψει για το Borderlands 3, φαίνεται πως Gearbox και 2K κρατάνε αυτή την επιτυχημένη συνταγή και προσθέτουν πινελιές βελτιστοποίησεις σε άλλους τεχνικούς τομείς του παιχνιδιού όπως η κίνηση. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα παρουσιάσουν στην φετινή E3 κι αν αυτό θα απογειώσει το hype ή θα μας προσγειώσει μέχρι την Gamescom.

Every Returning Character in Borderlands 3

Παντελής Δασκαλέλος

Τα τελευταία χρόνια η Microsoft την “βγάζει” καθαρή στην E3 με υποσχέσεις για το μέλλον. Ένα μέλλον που όλοι το περιμένουμε, αλλά ποτέ δεν έρχεται. Το στοίχημα του Xbox One X δεν απέδωσε καρπούς, γιατί πολύ απλά ακόμη περιμένουμε τα console exclusives που θα κάνουν την διαφορά. Ελπίζουμε λοιπόν ότι έστω και καθυστερημένα, η Microsoft θα ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Από εκεί και πέρα αναμένουμε με αγωνία τη συνέντευξη τύπου της Limited Run Games για να δούμε αν θα συνεχίσει την στήριξή της στο PS Vita. Όσον αφορά τους επερχόμενους τίτλους, τα Code Vein, Ghost of Tsushima και Cyberpunk 2077 έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, οπότε ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Κλείνοντας, αν και η Sony δεν θα δώσει φέτος την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θα θέλαμε να δούμε κάποια ανακοίνωση που να αφορά την μεταφορά του Soul Sacrifice στο PS4.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.