Κοιτάζουν μπροστά στον Πανηλειακό

20/11/2013 • 11:52
Κοιτάζουν μπροστά στον Πανηλειακό
  • shares

Στον Πανηλειακό κοιτάζουν πλέον μπροστά και επικεντρώνονται στο δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου θέλει οι παίκτες του να έχουν το μυαλό τους μόνον στο παιχνίδι αυτό, θεωρώντας ότι όλα τα άλλα θέματα απασχολούν την διοίκηση, που κάνει το καλύτερο δυνατό.

Για το παιχνίδι της Κυριακής ο έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Γανωτή που είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πλέον ότι θα είναι έτοιμος ο Λίτσος, που έλειψε από το παιχνίδι του Βόλου, γιατί είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Ακόμη μεγάλη προσπάθεια κάνουν Καλαϊτζίδης και Θωμόπουλος για να προλάβουν το παιχνίδι στα Ψαχνά, αλλά ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με βεβαιότητα για αυτούς, γιατί πέραν των άλλων έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και είναι αρκετό καιρό εκτός ομάδας.

Ο Δημητρίου έχει κατά νου αρκετές σκέψεις για το παιχνίδι αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, προκειμένου να παρουσιασθεί ακόμη καλύτερη. Ο τεχνικός του Πανηλειακού συνεχίζει τις δοκιμές στις προπονήσεις και δείχνει να μην έχει καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα, αφού θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει στην διάθεση του.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα