Καστεγιάνο, ο… αντι-Σιώπης!

Οι "κίτρινοι" έχουν κατασταλάξει στον παίκτη που επιθυμούν να καλύψει το κενό του Έλληνα μέσου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ

Η πρόταση από την Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη από τον Άρη “κρεμόταν” αρκετές ημέρες, οπότε οι “κίτρινοι” είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους να ετοιμάσουν τη διάδοχη λύση για τη θέση του αμυντικού μέσου. Όπως όλα δείχνουν κατέληξαν στον Χάβι Καστεγιάνο!
Ο Ισπανός στην καταγωγή παίκτης είναι 31 ετών και ανήκει στην Λας Πάλμας, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία. Ο Καστεγιάνο μπορεί να αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Σιώπη, όμως, έχει άλλο αγωνιστικό προφίλ, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη ύψους 1,82 μέτρα, ο οποίος μπορεί να μεταφέρει τη μπάλα στην επίθεση και να τη μοιράσει.
Στην ομάδα των Καναρίων Νήσων αγωνίζεται ανελλιπώς από το 2011. Ξεκίνησε από εκεί, από τη δεύτερη ομάδα, όπου έμεινε μέχρι το 2008. Στη συνέχεια πήγε στη Μαγιόρκα, στη β’ ομάδα της οποίας ανήκε ως το 2011, όμως, στην τριετία αυτή αγωνίστηκε κυρίως ως δανεικός σε άλλες ομάδες.
Τη χρονιά εκείνη (2011) επέστρεψε στη Λας Πάλμας, με την οποία έπαιζε μόνιμα μέχρι τη σεζόν που πέρασε. Μετράει 154 συμμετοχές στη Σεγούντα Ντιβισιόν και 29 στην Πριμέρα και άλλες 21 συμμετοχές στο Κύπελλο. Το δυνατό του σημείο, πάντως, δεν είναι το γκολ, καθώς έχει μόλις 3 σε 256 παιχνίδια συνολικά στην καριέρα του.
Ο παίκτης ήταν και την περασμένη σεζόν στο στόχαστρο των “κίτρινων”, όμως, δεν τελεσφόρησε η υπόθεση της μεταγραφής του. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει αυτό το καλοκαίρι, καθώς φαίνεται ότι ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και τη Λας Πάλμας. Να σημειώσουμε ότι έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του, το 2015, όταν υπέστη ρήξη μηνίσκου, εξαιτίας του οποίου έχασε μία αγωνιστική σεζόν.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.