Οι Eternals του MCU μάλλον αποκαλύφθηκαν

Το πλήρες cast θα αποκαλυφθεί στο ερχόμενο Comic-Con.Σύμφωνα με το Variety, οι Angelina Jolie...

Το πλήρες cast θα αποκαλυφθεί στο ερχόμενο Comic-Con.

Σύμφωνα με το Variety, οι Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Keanu Reeves και Salma Hayek θα αποκτήσουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους στην επερχόμενη ταινία. Μαζί τους θα βρεθεί η Millie Bobby Brown, γνωστή από τον ρόλο της ως Eleven στη σειρά του Netflix, “Stranger Things”, αλλά και από την εμφάνισή της στο πρόσφατο “Godzilla: King of the Monsters”. Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Don Lee έχει υπογράψει ήδη για να βρίσκεται στην ταινία.

Φήμες για την ενσωμάτωση κάθε ηθοποιού υπήρχαν από πριν. Ο Kevin Feige, ο Πρόεδρος του MCU, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Reeves για να βρεθεί σε κάποια ταινία του σύμπαντος, αλλά όλα έχουν να κάνουν με τον σωστό προγραμματισμό και τον ρόλο.

Marvel's The Eternals Full Cast Reportedly Revealed, Includes Millie Bobby Brown
Η Millie Bobby Brown στην επίσημη αφίσα του “Stranger Things”.

Η ιστορία των Eternals αρχίζει μερικά εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι Celestials τροποποίησαν το γενετικό υλικό μιας ομάδας ανθρώπων. Πρόκειται για μια φυλή από κοσμικά όντα, τα οποία αν και εξωτερικά μοιάζουν ανθρώπινα, εσωτερικά η ιδιαίτερη βιολογία τους τους δίνει απίστευτη δύναμη, μακροζωία και δυνάμεις που ένας θνητός δεν θα μπορούσε να έχει. Μερικοί από τους γνωστότερους Eternals είναι οι Ikarus, Thena, καθώς και ο Mentor (A’lars), βιολογικός πατέρας ενός εκ των διασημότερων villains του σύμπαντος της Marvel, του Thanos. Οι Eternals έχουν διαλέξει το μονοπάτι της ειρήνης και οι κύριοι εχθροί τους είναι τα ξαδέρφια τους, οι Deviants. Αυτοί έχουν διεστραμμένη εξωτερική εμφάνιση, κάτι που αντικατοπτρίζει τον ψυχικό τους κόσμο, ο οποίος είναι πολεμοχαρής. Ο πόλεμος μεταξύ των δύο φυλών είναι ατελείωτος και το ανθρώπινο είδος είναι πάντα παράπλευρη απώλεια.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι η Chloe Zhao (The Rider) και σεναριογράφοι οι Matthew και Ryan Firpo (Ruins). Η ταινία των Eternals βρίσκεται στις σκέψεις της Marvel από πέρυσι.

Η Disney δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα νέα, αλλά αναμένουμε να μάθουμε το πλήρες cast κατά τη διάρκεια του Comic-Con, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Σαν Ντιέγκο, καθώς η Marvel έχει δηλώσει ότι δεν θα ανακοινώσει κανένα μελλοντικό σχέδιο του MCU αν πρώτα δεν κυκλοφορήσει το “Spider-Man: Far From Home” (4 Ιουλίου 2019). Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.