«Ερυθρόλευκο» ραντεβού με Γκάτζιτς στο Μιλάνο

Στο Μιλάνο θα γίνει πιθανότατα αύριο το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση του Παντελή Ταρνατόρου με τον υποψήφιο τεχνικό της ομάδας βόλεϊ Ράντοβαν Γκάτζιτς.

Στο Μιλάνο θα γίνει πιθανότατα αύριο το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση του Παντελή Ταρνατόρου με τον υποψήφιο τεχνικό της ομάδας βόλεϊ Ράντοβαν Γκάτζιτς. Ο Σλοβενός θα παρακολουθήσει τον τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Τρεντίνο και την Ματσεράτα και στο περιθώριο της αναμέτρησης είναι πολύ πιθανόν να συναντηθεί με το μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και αυτή είναι πολύ πιθανόν να σφραγιστεί ακόμη και αύριο στο πρώτο και κρίσιμο τετ α τετ. Οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι «ερυθρόλευκοι» για τον Γκάτζιτς ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ που θα ήθελαν για προπονητή, αφού ο Σλοβενός είναι από τους ανερχόμενους κόουτς στην Ευρώπη, έχει δουλέψει πολύ με νεαρά παιδιά, κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους παράγοντες του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ.

Επιθυμία των τελευταίων είναι ο Ολυμπιακός του 2013 να είναι ένα κράμα έμπειρων Ελλήνων παικτών, δύο πολύ καλών ξένων αλλά και αρκετών νεαρών παιδιών. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ήδη, όπως έχετε ενημερωθεί από το www.novasports.gr, ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει το βασικό λίμπερο της Εθνικής Εφήβων, τον Πρεβεζάνο Νίκο Ζήση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.