Η συμβουλή Αυγενάκη προς τους συλλόγους της Football League

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού έδωσε το «παρών» στην κλήρωση της Football League ανταλλάσσοντας απόψεις με τους παράγοντες των ομάδων.
04/09/2019 • 16:37
O Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στην κλήρωση της Football League
  • shares
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε στη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League, είχε επαφές με τους παράγοντες των ομάδων, οι οποίοι του κατέθεσαν τις σκέψεις τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία. Ο Υφυπουργός αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με τη Football League. 

«Στην κλήρωση της Football League είπα στους παράγοντες ότι από αυτούς εξαρτάται η αύξηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματός τους κι όλα τα παρεπόμενα οφέλη της (αγωνιστικά, οικονομικά, εξέδρες γεμάτες φιλάθλους, συμβολή στην αναστροφή του κλίματος). Είμαστε μαζί»

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον