Τέσσερις απουσίες στα Ψαχνά

27/05/2014 • 19:13
Τέσσερις απουσίες στα Ψαχνά
  • shares

Ο Ηρακλής Ψαχνών κοντράρεται με τη Νίκη Βόλου σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι αλλά η προετοιμασία της ομάδας της Εύβοιας ολοκληρώθηκε με απρόοπτα.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Γράφας αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τους Γκεμίση και Τσιμόντζι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν  προβλήματα τραυματισμών ενώ απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Τσούτσης και Μπουμάλ.

Απ' την άλλη, επιστρέφουν οι Κρητικός και  Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο πρώτος εξέτισε την ποινή του και ο δεύτερος ξεπέρασε τον τραυματισμό του οπότε και οι δύο αναμένεται να προσφέρουν τη βοήθειά τους ενώ στην 18αδα συμπεριλήφθηκαν και οι Ντινιωτάκης και Πετρούσης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Πατσατζόγλου Χ., Πατσατζόγλου Β., Μπακομήτρος, Καλαϊτζιδης, Ντάνιελ, Κρητικός, Οχάντζα, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Βιγιαρέχο, Σταματής, Ντινιωτάκης, Πετρούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.