Είδε Αστέρα ο Μασάδο

Την άκαρπη προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης να περάσει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, παρακολούθησε - τηλεοπτικά - ο προπονητής του Αρη, Μανουέλ Μασάδο. Ο τελευταίος, είχε τη δυνατότητα να «μαρκάρει» τους παίκτες και την τακτική του Σάκη Τσιώλη, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, την προσεχή Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης».

Την άκαρπη προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης να περάσει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, παρακολούθησε – τηλεοπτικά – ο προπονητής του Αρη, Μανουέλ Μασάδο. Ο τελευταίος, είχε τη δυνατότητα να «μαρκάρει» τους παίκτες και την τακτική του Σάκη Τσιώλη, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, την προσεχή Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης».

Ένα παιχνίδι το οποίο, μετά τα αποτελέσματα των ημιτελικών του κυπέλλου, αποκτά τη δική του ξεχωριστή σημασία, καθώς εκεί θα παιχτεί η έκτη θέση του πρωταθλήματος. Μια θέση που ίσως οδηγήσει τελικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Από την Πέμπτη το πρωί, ο Μασάδο θα σχεδιάσει την ομάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Αστέρα, στηριζόμενος και σε αυτά που είδε στο ματς με τον Ατρόμητο, πλην Μπαρτολίνι, που αποβλήθηκε και δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα μετά από απόφαση που έλαβε, οι προπονήσεις στο Ρύσιο θα ξεκινούν μία ώρα νωρίτερα.

Στο μεταξύ, τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση της ΠΑΕ, παρέδωσε το βράδυ της Τετάρτης, στα γραφεία της ΕΠΟ, το μέλος του Δ.Σ, κ. Τάσος Ορφανίδης. Οι κίτρινοι εκφράζουν την αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και πως ο Αρης θα πάρει το πράσινο φως από την ΟΥΕΦΑ για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, εφόσον αυτή προκύψει από την έκτη θέση.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.