Αποχωρεί ο Μιχαήλ από τον ΠΑΣ μετά από 15 χρόνια

"Δεν θα πω ‘αντίο’ αλλά ‘εις το επανιδείν, γιατί από το σπίτι του δεν φεύγει ποτέ κανείς. Πάντα ένα μέρος του θα βρίσκεται εκεί…", έγραψε, μεταξύ άλλων, ο πρώην αρχηγός της ηπειρωτικής ομάδας.
Γιάννης Πάγκος
05/06/2019 • 21:10
Ο Αλέξης Μιχαήλ
  • shares
Από το 2004 μέχρι και τώρα, 15 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΣ με εξαίρεση δύο δανεισμούς σε Λαμία και Πανσερραϊκό, ο Αλέξης Μιχαήλ συνδέθηκε με την ηπεριωτική ομάδα. 
Ηταν ο αρχηγός της, φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ σε 338 επίσημα παιχνίδια, σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ηπειρωτικής ομάδας. 
Ο Μιχαήλ αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο ίδιος σημειώνει: «Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που δίχως ίχνος υπερβολής το θεωρώ σπίτι μου. Εδώ μεγάλωσα, ανδρώθηκα, έζησα λύπες και χαρές, όμως στη ζωή, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν λογίζεται ως δεδομένο. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη,τον κύριο Νιαρχάκο, όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους ανθρώπους στα γραφεία, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές που συνεργάστηκα και φυσικά, τον κόσμο του ΠΑΣ», είπε αρχικά στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του. Και συνέχισε. «Από όλους κρατάω τις καλύτερες των αναμνήσεων. Δεν θα πω ‘αντίο’ αλλά ‘εις το επανιδείν, γιατί από το σπίτι του δεν φεύγει ποτέ κανείς. Πάντα ένα μέρος του θα βρίσκεται εκεί…».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..