Τάτσης: "Να συνεχίσουμε το έργο μας"

Ο προπονητής του Πλατανιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον ΟΦΗ και δε χάνει την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς.
20/05/2019 • 00:38
Ο Γιάννης Τάτσης
  • shares
Ο προπονητής του Πλατανιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον ΟΦΗ και δε χάνει την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά είπε: 

"Τελείωσε το πρώτο ματς. Έχουμε ένα δεύτερο. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πάμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια και αν μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω θα είναι θέλημα του θεού. Δεν έχω παράπονα από το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα παιδιά.

Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είχαμε και τα εσωτερικά μας προβλήματα με τις απουσίες μας και τους τραυματισμούς τους. Στο γήπεδο έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ειδικά από τα πρώτα 30 λεπτά, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες, κάναμε φάσεις, στο δεύτερο μέρος μείναμε λίγο πιο πίσω θέλαμε να διαχειριστούμε το ματς έχασε και ο ΟΦΗ και εμείς ευκαιρίες.

Για εμάς πλέον θα πάμε στο Ηράκλειο να παίξουμε το τελευταίο ενενηντάλεπτο και όπου βγει. Θα πρέπει να πιέσουμε τον ΟΦΗ να μην τον αφήσουμε να έχει την μπάλα στα πόδια του.Εκεί πιστεύω είναι το κλειδί των παιχνιδιών.

Ο ΟΦΗ έχει μια ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα, έχει καλή ποιότητα και από την μέση και μπροστά μαζί με τα μπακ είναι πολύ επικίνδυνοι. Αν στο κλέψιμο της μπάλας και στην μετάβαση του παιχνιδιού είμαστε καλοί θα ισορροπήσουμε τον ΟΦΗ και μετά θα είναι όλα διαφορετικά."
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία