Ανακοίνωση – διάψευση της ΠΑΕ Ηρακλής

Θέση για τον «θόρυβο» που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής και τις προσεχείς κινήσεις εξέδωσαν μεταμεσονύκτια οι διοικούντες την ομάδα.
10/05/2019 • 01:26
ΠΑΕ Ηρακλής
  • shares

Θέση για τον «θόρυβο» που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής και τις προσεχείς κινήσεις εξέδωσαν μεταμεσονύκτια οι διοικούντες την ομάδα. Το περιεχόμενο αυτής εστιάζει στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ. Συγκεκριμένα: «Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής και με αφορμή τα δημοσιεύματα περί εξαγοράς του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίθλους της ομάδος μας ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο μερών. Κατηγορηματικά διαψεύδεται κάθε σενάριο περί συνομιλίες μεταξύ του μεγαλοϊδιοκτήτη κ. Παπαδόπουλου και της πλευράς του ΝΠΣ Βόλος στο παρελθόν. Παρόλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον».
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.