Ανακοίνωση – διάψευση της ΠΑΕ Ηρακλής

Θέση για τον «θόρυβο» που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής και τις προσεχείς κινήσεις εξέδωσαν μεταμεσονύκτια οι διοικούντες την ομάδα.
10/05/2019 • 01:26
ΠΑΕ Ηρακλής
  • shares

Θέση για τον «θόρυβο» που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής και τις προσεχείς κινήσεις εξέδωσαν μεταμεσονύκτια οι διοικούντες την ομάδα. Το περιεχόμενο αυτής εστιάζει στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ. Συγκεκριμένα: «Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής και με αφορμή τα δημοσιεύματα περί εξαγοράς του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίθλους της ομάδος μας ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο μερών. Κατηγορηματικά διαψεύδεται κάθε σενάριο περί συνομιλίες μεταξύ του μεγαλοϊδιοκτήτη κ. Παπαδόπουλου και της πλευράς του ΝΠΣ Βόλος στο παρελθόν. Παρόλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία