Πρωτομαγιά γεμάτη Ηρακλή

Με επιτυχία στέφθηκε η δράση του "Ομίλου 1899" που οργάνωσε για μικρούς και μεγάλους αθλητικές δράσεις την πρώτη μέρα του Μάη.
02/05/2019 • 21:28
Ομιλος 1899
  • shares
Ο "Ομιλος 1899" που δραστηριοποιείται έχοντας ως γνώμονα την ιστορική συνέχεια του Ηρακλή με τα ιδεώδη του συλλόγου οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ένα event την Πρωτομαγιά γεμάτο από Ηρακλή. 
Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο "Χωριό της Ειρήνης" και είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν την κάθε στιγμή. 
Η επίσημη ενημέρωση από τον "Ομιλο 1899" αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής: "Οι εγκαταστάσεις  γέμισαν χαρούμενα προσωπάκια με μπλουζάκια του Ηρακλή που έπαιζαν ασταμάτητα, ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις για τον Ηρακλή. Όλα αυτά συνέθεσαν ένα πολύ όμορφο και "κυανόλευκο σκηνικό" που στόχο είχε να αναδείξει την αξία της οικογένειας και την αγάπη για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκε ο Ηρακλής και πάνω στα οποία θα συνεχίζει να στηρίζεται".
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία