Πρωτομαγιά, Ηρακλής και "Ομιλος 1899"

Με εκδηλώσεις για τα παιδιά και τις οικογένειες υποδέχεται τον Μάιο ο "Ομιλος 1899".
30/04/2019 • 17:09
Ομιλος 1899
  • shares
Ο "Ομιλος 1899" που υπηρετεί την ιστορική συνέχεια του Ηρακλή, ετοιμάζει μια ακόμη εκδήλωση (σχετική η φωτογραφία), αυτή τη φορά για την Πρωτομαγιά. Το ραντεβού είναι στις 11:00, την Πρωτομαγιά, στο "Χωριό της Ειρήνης" στη Θεσσαλονίκη.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: "Η φετινή Πρωτομαγιά θα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στον Ηρακλή. Ο ‘’Όμιλος 1899’’ συνεχίζοντας την παράδοση του Ομίλου Φιλoμουσων οργανώνει μια μέρα με οικογενειακό χαρακτήρα. Η εκδήλωση θα έχει διπλό χαρακτήρα καθώς θα υπάρχει αναψυχή για τα παιδιά από έμπειρους γυμναστές οι οποίοι θα τους μυήσουν στα μυστικά πολλών αθλημάτων, ενώ για τους ενήλικες θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τα θέματα του Ηρακλή!
Οι γυμναστές, τα survivor games, το τένις, το beach soccer και beach volley είναι μια ευγενική χορηγία του ‘’Ομίλου 1899’’ και θα είναι δωρεάν παροχή για τους μικρούς μας φίλους. Στις εγκαταστάσεις θα υπάρχει η δυνατότητα για φαγητό και καφέ σε πολύ φιλικές τιμές ειδικά για την εκδήλωση.  Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους του Ηρακλή με ή χωρίς οικογένεια. Άλλωστε ο Ηρακλής είναι η οικογένεια μας!".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία