Φιέστα ανόδου στον Βόλο (pics)

Την παρθενική του άνοδο στην Super League πανηγύρισε την Μεγάλη Τετάρτη ο ΝΠΣ Βόλος.
24/04/2019 • 23:18
Φιέστα ανόδου στον Βόλο
  • shares
Την παρθενική του άνοδο στην Super League πανηγύρισε την Μεγάλη Τετάρτη ο ΝΠΣ Βόλος.

Σε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στη Νεάπολη που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «ΦΛΟΓΑ» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου η ομάδα του Χουάν Φεράντο γνώρισε την ήττα με 1-0. Μικρή σημασία είχε όμως για τους Βολιώτες αφού στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν την άνοδό τους μετά από μόλις δύο χρόνια από την ίδρυσή τους. 

Παρουσία του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ξεκίνησε μια εντυπωσιακή γιορτή για τον παρθενικό προβιβασμό του συλλόγου Super League.

Οι συνθέσεις: 

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης

Άρης (Σ. Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος (46΄Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης, Ροζ (46΄Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (78΄Μέρο), Ιντζόγλου (66΄Βαλεριάνος), Σαββίδης (78΄Μπαλικτσής), Ανάκογλου (62΄Κλεμέντε), Παυλίδης, Φετφατζίδης (46΄Μαρτίνες), Γιουνές (46΄Σταματής)Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.