Παίκτες Ηρακλή: "Γι' αυτό απέχουμε..."

Οι "κυανόλευκοι" δεν προπονήθηκαν σήμερα (18/4) και με ανακοίνωσή τους εξήγησαν τους λόγους γι' αυτή την απόφαση που πήραν
18/04/2019 • 18:30
Οι παίκτες του Ηρακλή απείχαν σήμερα (18/4) από την προπόνηση της ομάδας κι εξήγησαν τους λόγους με ανακοίνωσή τους
  • shares
Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αποφάσισαν σήμερα (18/4) να απέχουν από την προπόνηση της ομάδας. Με ανακοίνωσή τους εξήγησαν τους λόγους για την απόφαση αυτή, οι οποίοι σχετίζονται με την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης του συλλόγου απέναντί τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "γαλάζιοι" είναι η εξής:

"Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα οποία, το τονίζουμε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φίλαθλο, μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν, όπως άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πώς έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20%, των συμφωνηθέντων απολαβών τους. Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειες μας.

Ζητούμε λοιπόν από την διοίκηση διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προ εμάς αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση.

Η σημερινή μας αποχή ήταν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς την ιστορία του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή".
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν