Μείον τρία στον Αιγινιακό για Τόλιο

Στην επιβολή της ποινής για τα χρωστούμενα στον πολύπειρο τερματοφύλακα προχώρησε την Παρασκευή (29/3) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
29/03/2019 • 17:40
Ο Τόλιος
  • shares
Όπως ανακοινώθηκε, η προθεσμία των τριών εργάσιμων ημερών που είχε να εξοφλήσει ο Αιγινιακός τον Θανάση Τόλιο παρήλθε, με συνέπεια να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, από τον σύλλογο της βόρειας Πιερίας.

Προθεσμία για να επιστραφούν οι βαθμοί υπάρχει, μέχρι και της 5 Απριλίου, προκειμένου η ομάδα του Αιγνίου και ουραγός του πρωταθλήματος της Football League να μην βρεθεί με το... ενάμισι πόδι στον υποβιβασμό.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. : 49/22-03-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. και στη FOOTBALL LEAGUE την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤΟΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 54) αν η Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α., προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE»
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One