Αγωνία για τη συνεδρίαση

Στη συνεδρίαση της Super League είναι στραμμένη η προσοχή του Παναθηναϊκού, καθώς περιμένουν να περάσει η αλλαγή για τον κανονισμό, σχετικά με την αδειοδότηση των ομάδων του πρωταθλήματος.

Στη συνεδρίαση της Super League είναι στραμμένη η προσοχή του Παναθηναϊκού, καθώς περιμένουν να περάσει η αλλαγή για τον κανονισμό, σχετικά με την αδειοδότηση των ομάδων του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» περιμένουν να περάσει στη σχετική ψηφοφορία η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία προβλέπει να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια, αλλά να τους επιβάλλονται ποινές αφαίρεσης βαθμών και περιορισμού μετεγγραφών. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι δεδομένο πως θα περάσει η συγκεκριμένη πρόταση, παρά τη σιγουριά των προηγούμενων ημερών στο «πράσινο στρατόπεδο». Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δώδεκα ψήφους από τις συνολικά 16, για να δει την ποινή να αλλάζει. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπέρ της σχετικής πρότασης θα ψηφίσουν οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων, ΑΕΛ, Λεβαδειακός και φυσικά Παναθηναϊκός. Οι ομάδες που τάσσονται κατά φέρονται να είναι οι ΠΑΟΚ, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης. Όλο το βάρος έχει πέσει στο να πειστούν οι Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΟΚ, ώστε να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης της ΑΕΚ. 

Αν αυτό δε συμβεί, τότε οι «πράσινοι» θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ, ώστε να απαλλαχθούν από τα χρέη προς τους πιστωτές τους και να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.