Μαντσίνι: «Ρατσιστής ο Σάρι»

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του προπονητή της Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τον χθεσινό προημιτελικό του Κόπα Ιτάλια.

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του προπονητή της Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τον χθεσινό προημιτελικό του Κόπα Ιτάλια.

Η Ίντερ πήρε την πρόκριση με 2-0 μέσα στο «Σαν Πάολο», όμως ο τεχνικός των «νερατζούρι» παρουσιάστηκε εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα, κατηγορώντας τον συνάδελφό του ότι τον «έλουσε» με ακατανόμαστες εκφράσεις, κατά τη διάρκεια διαμάχης που είχαν στα τελευταία λεπτά του ματς, επεισόδιο που έφερε την αποβολή του Μαντσίνι από τον πάγκο.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Σάρι για το τι έγινε, είναι ρατσιστής. Άνθρωποι σαν κι αυτόν δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις. Ρώτησα τον τέταρτο για τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων και ο Σάρι φώναζε ”π…η” και ”α…φή” σε μένα. Αν αυτός θεωρείται άνδρας, τότε θα ήμουν περήφανος να είμαι αυτά που έλεγε. Είναι 60 ετών, πρέπει να ντρέπεται. Ο τέταρτος τον άκουσε αλλά δεν είπε τίποτα. Ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια αλλά θα έπρεπε να ντρέπεται», είπε χαρακτηριστικά ο Μαντσίνι, ενώ από την πλευρά του ο Σάρι τόνισε για το θέμα πως δεν μπορούσε να θυμηθεί τις ακριβείς εκφράσεις που χρησιμοποίησε, προσθέτοντας πως «ό, τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να μένει εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.