Ντιόγκο: “Ξεχνάμε την κούραση” (vid)

Ο Λουίς Ντιόγκο μιλώντας στην κάμερα της Νova και στο Νίκο Γαβαλά τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να ξεπεράσουν και την κούραση ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουίς Ντιόγκο μιλώντας στην κάμερα της Νova και στο Νίκο Γαβαλά τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να ξεπεράσουν και την κούραση ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά η συνέντευξη του Βραζιλιάνου επιθετικού:
 
-Δεν ξέρω αν θεωρείς θετικό το γεγονός ότι ακολουθεί άμεσα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί μια ομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα να ξεπεράσει μια απογοήτευση;
«Πιστεύω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να δείξουμε αυτή τη στιγμή  που έρχεται ένα ντέρμπι και είναι πολύ σημαντικό, πως ότι έγινε – έγινε. Πρέπει να πάμε στο ντέρμπι για να δείξουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
 
-Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι ανασταλτικός παράγοντας εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
«Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και ειδικά σε ένα ντέρμπι πρέπει να τα ξεπεράσουνε όλα, ακόμα και την κούραση που μπορεί να νιώθουνε. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό».
 
-Ποια είναι τα μειονεκτήματα και ποια τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού;
«Πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ποιοτικούς και πολύ γρήγορους. Όσο για τα μειονεκτήματα θεωρώ πως θα είναι κακό να κοιτάξουμε τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού. Θα κοιτάξουμε τα καλά που έχει για να πάμε πολύ συγκεντρωμένοι σε ένα τόσο  σημαντικό παιχνίδι».
 
-Το ντέρμπι μπορεί να κρίνει την υπόθεση τίτλος; Γιατί με νίκη του Ολυμπιακού η διαφορά θα εκτοξευθεί στους επτά βαθμούς.
«Ναι, αλλά ακόμα και τότε δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα τελειώσανε. Πρέπει αυτή τη στιγμή να κοιτάμε μόνο το ντέρμπι και από εκεί και πέρα να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα και χωριστά το καθένα».
 
-Γεγονός είναι πως ο Ολυμπιακός δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά τις αξιοποιεί σε μικρό βαθμό. Τι εξήγηση δίνεις σε αυτό;
«Είναι καλό το γεγονός πως η ομάδα καταφέρνει να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να μην τις εκμεταλλευόμαστε όλες και να μην τις αξιοποιούμε, ωστόσο είναι καλό το γεγονός όταν δημιουργείς ευκαιρίες καθώς έτσι θα έρθουν και τα γκολ».
 
-Σε προσωπικό επίπεδο θα περιμένεις πως και πώς να ξαναπαίξεις κατά του Παναθηναϊκού, έτσι;
«Ναι ανυπομονώ πάρα πολύ, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι λίγες οι ευκαιρίες που έχεις μέσα στη χρονιά ν’ αγωνιστείς σε τέτοια παιχνίδια και όπως όλοι, έχω πάρα πολύ όρεξη να παίξω».
 
-Στον αγώνα με τον Άρη έδειξες ότι βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση. Αισθάνεσαι καλά;
«Ναι πολύ καλά».
 
-Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία;
«Ναι, να είναι μαζί μας μέχρι το τέλος. Να είναι στο πλευρό μας όπως έκανε μέχρι τώρα. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε όλοι ενωμένοι».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.