Περιμένουν τη Ντιναμό

Την απάντηση της Ντιναμό Βουκουρεστίου στην πρόταση για τον Κοσμίν Ματέι περιμένουν στον Ατρόμητο, διαβάστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που εξετάζονται.

Την απάντηση της Ντιναμό Βουκουρεστίου στην πρόταση για τον Κοσμίν Ματέι περιμένουν στον Ατρόμητο, διαβάστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που εξετάζονται.

Ο Ρουμάνος είναι ο πρώτος στη λίστα της ομάδας για τη θέση του επιτελικού μέσου  και αποτελεί διακαή πόθο του Τραϊανού Δέλλα.

Ωστόσο αν δεν προχωρήσει η υπόθεση, η ομάδα του Περιστερίου θα εξετάσει άλλες εναλλακτικές λύσεις. Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι από το Αζερμπαϊτζάν, δεν αποκλείεται ο Σουμπίνιο (που αγωνίζεται στην Καραμπάγκ), να επιστρέψει στο Περιστέρι για να φορέσει δεύτερη φορά τα «κυανόλευκα» μετά τη σεζόν 2012-13.

Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και έκπληξη, καθώς στον Ατρόμητο εξετάζουν και Γάλλο επιτελικό μέσο που αγωνίζεται εκτός Γαλλίας, με το όνομά του να φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Τέλος, επειδή οι άνθρωποι του Ατρόμητου θέλουν ιδανικά έναν παίκτη που γνωρίζει τη Σούπερ Λιγκ, εξετάζουν και την περίπτωση του παλιού παίκτη του Αστέρα Τρίπολης Ρουμπέν Ράγιος, ο οποίος αγωνίζεται στη Σοσό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.