Παρελθόν ο Τροΐζι από τον Απόλλωνα Λάρισας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Θεσσαλοί, καθώς έλυσαν τη συνεργασία τους με το Βραζιλιάνο προπονητή, παρά το γεγονός πως ο σύλλογος βρίσκεται στην τρίτη θέση της Football League.
05/02/2019 • 00:38
Παρελθόν από τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί ο Μαρσέλο Τροΐζι
  • shares
Δίχως τον Μαρσέλο Τροΐζι στον πάγκο του θα συνεχίσει την προσπάθειά του στη Football League ο Απόλλων Λάρισας, καθώς τη Δευτέρα οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας του με το Βραζιλιάνο προπονητή. Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην τρίτη θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου με 27 βαθμούς, έχοντας τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στις τελευταίες αγωνιστικές. 

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισαν να προβούν στην λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροΐζι. Ευχόμαστε στον κ. Τροΐζι καλή συνέχεια και να έχει όπου πάει τα εχέγγυα και τις προοπτικές που του προσφέραμε εμείς, στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία