Ηρακλής: Παραμένουν χωρίς δικαίωμα συμμετοχής οι "6"

Οσο δεν υπάρχει λύση στο θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας του Ηρακλή τόσο δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες που έχουν πάρει οι Κυανόλευκοι με μετεγγραφή
Γιάννης Πάγκος
11/01/2019 • 17:05
Ο Στάθης Καραντώνης, ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Θεοδωρίδης
  • shares
Καμία πρόοδος στο θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας στον Ηρακλή και έτσι -μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- παραμένει άλυτο το θέμα και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν βγαίνουν δελτία και άρα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχές οι έξι παίκτες που προφάτως ανακοίνωσε ο Ηρακλής. 
Ο προπονητής της ομάδας λοιπόν, ο Χοσέ Ρόκα είναι αναγκασμένος να κάνει τα σχέδιά του χωρίς του έξι παίκτες που είναι οι: Ορφανίδης, Στεργίδης, Βιτλής, Γκναμπούγιου, Γιαγκιόζης και Παπαθανασίου. 
Το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή είναι εντός έδρας (13/1, 15:00) με τον Εργοτέλη. Από την πλευρά της νυν διοίκησης του Τομ Παπαδόπουλου έχει βγει και σχετική ανακοίνωση που -μεταξύ άλλων- αναφέρει ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με οφειλή της διοίκησης Παπαθανασάκη προς το ΙΚΑ. 
Από την πλευρά της διοίκησης, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, γίνονται όλες οι προσπάθειες για να ξεμπλοκαριστεί το θέμα αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/01/2019 • 07:04
15/01/2019 • 11:20

Η βράβευση των κορυφαίων (video)

Ξεχωριστή ήταν το 1996 η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΠΣΑΤ, καθώς το «παρών» έδωσε για πρώτη φορά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.