Οι κλήσεις χωρίς τους διεθνείς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Χωρίς τους παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που πρέπει να αφοσιωθούν στις ομάδες τους για τον τελικό του Κυπέλλου, θα γίνει την Κυριακή η συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας.

Χωρίς τους παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που πρέπει να αφοσιωθούν στις ομάδες τους για τον τελικό του Κυπέλλου, θα γίνει την Κυριακή η συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας, που θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το δυνατό τεστ στο τουρνουά της Αυστρίας, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 4-7 Απριλίου στις πόλεις Ίνσμπρουκ και Κουφστάιν με την συμμετοχή επίσης της Σλοβενίας και της Τσεχίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης κάλεσε τους εξής αθλητές: Βόρειο Κλιμάκιο: Δέλιος Χάρης, Κουρουμλίδης Σάββας, Ευαγγελόπουλος Χρήστος, Κωστακίδης Θανάσης (Φίλιππος Βέροιας), Ανανιάδης Χαράλαμπος, Ευαγγελίδης Θόδωρος, Ναουμίδης Ευριπίδης, Τίκος Γιώργος (ΧΑΝΘ), Τζουβάρας Παναγιώτης, Τσάτσος Χρήστος (Αερωπός Έδεσσας), Κοτανίδης Κώστας, Γρηγοριάδης Κώστας, Δημάκης Στέλιος (ΓΑΣ Κιλκίς), Νικολαϊδης Νίκος (Φοίβος Συκεών), Μαραγκός Σωτήρης (Διομήδης Άργους). Νότιο Κλιμάκιο: Γεωργιάδης Γιώργος, Ζαμπούνης Ευστάθιος, Τζηράς Δημήτρης, Νικολαϊδης Παναγιώτης, Παπαδιονυσίου Τάσος, Τόμπρος Γιώργος, Μαστορογιάννης Γεώργιος (ΑΣΕ Δούκα), Μεγαλοοικονόμου Θεόδωρος, Τσούλος Ηλίας, Μάλλιος Χάρης (Διομήδης Άργους), Κατσίκης Δημήτρης (ΓΣ Κορωπίου). 4

Η συγκέντρωση θα γίνει για το βόρειο κλιμάκιο την Κυριακή 11 Μαρτίου (18:15-20:15) στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα -3- και για το νότιο κλιμάκιο την Δευτέρα 12 Μαρτίου (10:00-12:00) στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.