Δεν νίκησε… κανείς

Χωρίς νικητή έληξαν και τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της Σέριε Α, με τη Γιουβέντους, που έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια εκτός έδρας, να μην κρατάει πια την τύχη στα χέρια της.

Χωρίς νικητή έληξαν και τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της Σέριε Α, με τη Γιουβέντους, που έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια εκτός έδρας, να μην κρατάει πια την τύχη στα χέρια της. Μπορεί οι «μπιανκονέρι» να μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μίλαν και να παρέμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά έχουν πλέον τα ίδια ματς με τους «ροσονέρι».
 
Ο πρώην Γιουβεντίνος, Μάρκο Ντι Βάιο, έδωσε το προβάδισμα στην Μπολόνια στο 17ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να αντέχουν ως το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Βούτσινιτς ισοφάρισε στο 59′ και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα». Η καλά στημένη άμυνα της Μπολόνια και η αποβολή του Μπονούτσι στο 84′ δεν επέτρεψαν στην «Κυρία» να πανηγυρίσει.
 
Ο Παναγιώτης Κονέ αγωνίστηκε σαν αλλαγή, περνώντας στη θέση του Γκάριτς στο 66′ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, που την απομάκρυνε περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι, Πάρμα και Φιορεντίνα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μετά το μεταξύ τους 2-2 στο «Ένιο Ταρντίνι».
 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28′ με τον Οκάκα, αλλά. έτρεχαν για να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζιοβίνκο στο 87′. Οι «βιόλα» είχαν φτάσει στην ανατροπή με τέρματα των Νάστασιτς (61′) και Τσέρτσι (71′), αλλά δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.


Τσεζένα και Κατάνια τέλος, «κόλλησαν» στο 0-0, σε ένα ματς με δύο κόκκινες. Την καθοριστική του Πουντίλ στο 21′ για την Τσεζένα και αυτή του Αλμιρόν στο 90′ για τους Σικελούς. Ο Βαγγέλης Μόρας αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους.


Τα αποτελέσματα στη Σέριε Α:
 
Μπολόνια – Γιουβέντους 1-1
(17′ Ντι Βάιο – 59′ Βούτσινιτς)
 
Πάρμα – Φιορεντίνα 2-2
(28′ Οκάκα, 87′ πεν. Τζιοβίνκο – 61′ Νάστασιτς, 71′ Τσέρτσι)
 
Τσεζένα – Κατάνια 0-0



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.