Μόνο χαμόγελα για τον Στέφανο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην τα κατάφερε κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, στον τελικό του Όπεν της Βαρκελώνης αφού ηττήθηκε 2-0 σετ αλλά μόνο κέρδη αποκόμισε από την αναμέτρηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην τα κατάφερε κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, στον τελικό του Όπεν της Βαρκελώνης αφού ηττήθηκε 2-0 σετ αλλά μόνο κέρδη αποκόμισε από την αναμέτρηση. 

Όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά τον ημιτελικό ένα από τα όνειρά του έγινε πραγματικότητα αφού κατάφερε να παίξει κόντρα σε ένα από τα ινδάλματά του. 

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας προσπάθησε να απολαύσει όσο περισσότερο γινόταν την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό της ATP και κατά διαστήματα μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός βγάζοντας μερικά χτυπήματα υψίστου επιπέδου. 

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει δύο games χάνοντάς το με 6-2 ενώ το δεύτερο το έχασε με 6-1. Ωστόσο, χαρακτηριστικό είναι πως ο Έλληνας τενίστας είχε περισσότερους winners από τον Ναδάλ στην αναμέτρησης (12-9).

Στην αντίπερα όχθη, ο Ναδάλ έφτασε στην ενδέκατη κατάκτηση του τίτλου στη Βαρκελώνη δείχνοντας πως είναι ένα από τα αγαπημένα του Όπεν.

Μετά από αυτό το τουρνουά ο Τσιτσιπάς θα κάνει νέο career high αφού θα βρεθεί στο νούμερο 44 της παγκόσμιας κατάταξης μόλις στα 19 του χρόνια δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει ενώ θα βάλει στα ταμεία του κάτι παραπάνω από 200.000 ευρώ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.