Έκλεψαν τον πρόεδρο των Τρικάλων έξω από το Υπουργείο!

0
Απόστολος Νταλούκας
12/10/2018 • 04:36
O πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Μπαταγιάννης
  • shares
Η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της Football League μπορεί να οδηγεί, κατά τα φαινόμενα, σε λύση του αδιεξόδου όμως δεν βγήκε σε καλό στον πρόεδρο των Τρικάλων Δημήτρη Μπαταγιάννη!

Ο Θεσσαλός επιχειρηματίας είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το κτίριο στο Μαρούσι όπου στεγάζονται τα Υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού – μαζί με την ΓΓΑ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού - και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, εκτιμώντας πως η ασφάλεια θα είχε την εποπτεία και στον περιβάλλοντα χώρο.

Όταν τέλειωσε η συνάντηση ο Δημήτρης Μπαταγιάννης φθάνοντας στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς είδε το παράθυρο σπασμένο, διαπιστώνοντας πως έπεσε θύμα κλοπής.

Οι κλέφτες του αφαίρεσαν μια τσάντα με αρκετά χρήματα και σημαντικά έγγραφα για τον ίδιο.
 Ο άνθρωπος που ήταν στην πύλη, όπως και οι αστυνομικοί που ήταν εκεί τον ενημέρωσαν πως δεν υπάρχουν κάμερες που να καταγράφουν τις κινήσεις έξω από το υπουργείο.
Εν τέλει ο Δημήτρης Μπαταγιάννης χρειάστηκε να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου ώστε να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων και να ενημερώσει τι είχε μέσα η τσάντα που του έκλεψαν..

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη