«Λευκός καπνός» και σέντρα… μάλλον 20-21 Οκτωβρίου στη Football League

0
Απόστολος Νταλούκας
12/10/2018 • 02:55
Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο διαφαίνεται μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της κατηγορίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού
  • shares
Για τις 20-21 Οκτωβρίου φαίνεται ότι οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, όπως προέκυψε μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας της διοργανώτριας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μεταξύ του Γιώργου Βασιλειάδη και αντιπροσωπείας της Football League καόπιν επιθυμίας των παραγόντων της, καθώς υπήρχε προβληματισμός για τα έσοδα της συγκεκριμένης Λίγκας από το τηλεοπτικό συμβόλαίο.
.
Την 2η επαγγελματική κατηγορία εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λουτσάκος, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος μαζί με τους Δημήτρη Μπαταγιάννη (Τρίκαλα), Κώστα Μπακαλάρο (Παναχαϊκή), Γιώργο Ζαρκάδα (Α.Ο.Κ.), Παναγιώτη Λεονταρά (Ηρακλής) και Άρη Λυχναρά (ΑΟΧ/Κισσαμικός). 

Οι δύο πλευρές τα είπαν για περίπου δύο ώρες, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να δεσμεύεται – όπως διέρρευσε – βοηθώντας για τη διεξαγωγή ενός αξιόπιστου πρωταθλήματος, ωστόσο εξέφρασε και τους προβληματισμούς του για την εν γένει κατάσταση στην κατηγορία

Εκείνο που προέκυψε από τη συνάντηση είναι ότι το πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και η σέντρα θα γίνει πιθανότατα στο τέλος της άλλης εβδομάδας, στις 20-21 Οκτωβρίου. 
Η Κρατική τηλεόραση προσφέρει για το τηλεοπτικό συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο για διετή συμφωνία, με τα μισά χρήματα διαθέσιμα και τα υπόλοιπα ως διαφημιστικός χρόνος προς τις ΠΑΕ. 

Δεν αποκλείεται πάντως το ποσό προς τις ομάδες να αυξηθεί, περίπου κατά 500.000 ευρώ, με τις ομάδες να μοιράζονται περί τα 1,3 εκατ. ευρώ. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη