Νάβας: «Γράψαμε ιστορία»

Ο Κέιλορ Νάβας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κιέβου και υπογράμμισε πως η ομάδα του έγραψε ιστορία.

Ο Κέιλορ Νάβας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κιέβου και υπογράμμισε πως η ομάδα του έγραψε ιστορία. Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε πως οι «μερένχες» θα κάνουν ότι μπορούν για να κατακτήσουν το τρόπαιο για τρίτη σερί σεζόν.

Αρχικά, ο Νάβας δήλωσε: «Γράψαμε ιστορία, είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ τον Θεό, η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολο ματς και με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαστε στον τελικό, το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε. Δεν καταθέσαμε ποτέ τα ‘όπλα’ και πάμε με ενθουσιασμό και πίστη στον τελικό».

Στη συνέχεια, ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. “Παίξαμε με τη φωτιά”, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο, όμως, με τόσο δυνατές ομάδες. Το αξίζει ο Μπενζεμά, έχουν πει πολλά, αλλά αυτός δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.