Ο Βίλας Μπόας στη γωνιά

Ο Αντρές Βίλας Μπόας έκρινε σκόπιμο να απολογηθεί για την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τους Άσλεϊ Κόουλ και Φρανκ Λαμπάρντ στον αγώνα με τη Νάπολι.

Ο Αντρές Βίλας Μπόας έκρινε σκόπιμο να απολογηθεί για την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τους Άσλεϊ Κόουλ και Φρανκ Λαμπάρντ στον αγώνα με τη Νάπολι. «Είχα μια συζήτηση με τον Άσλεϊ και τον Φρανκ. Επειδή είναι παίκτες με τόσο μεγάλη εμπειρία, ένιωσαν ότι μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Φυσικά, ήταν απογοητευμένοι, αλλά ήταν μια απόφαση που πρέπει να δεχτούν και να προχωρήσουν», είπε.

Και εξήγησε στην συνέχεια τους λόγους που δεν τους ξεκίνησε:  «Η απόφαση για τον Άσλεϊ ήταν δύσκολη. Είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα συνεχίσει να παλεύει για τη θέση του, όπως κάνει συνήθως. Η απόφαση για Λάμπαρντ και Εστιέν είχε να κάνει με τεχνικούς λόγους. Αυτοί που ήταν στον αγωνιστικό χώρο τα πηγαίνουν περίφημα και για αυτό επιλέχθηκαν. Μπορούμε να συνεχίζουμε να υπολογίζουμε σε αυτούς τους παίκτες για βοήθεια στην ομάδα. Θα είναι εκεί για να τους επιλέξω, όπως κάθε φορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.